Japonya 8.9 şiddetinde deprem!

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Japonya 8.9'a sallandı

Japonya'nın kuzeydoğu sahilini vuran 8.9 büyüklüğündeki depremin ardından meydana gelen tsunamide çok sayıda bina yıkıldı.

TSUNAMİNİN VURDUĞU JAPONYA'DAN İLK FOTOĞRAFLAR

Merkez üssü başkent Tokyo'ya 324 km uzaklıkta olan depremin ardından oluşan tsunaminin vurduğu şehirlerde araba ve tekneler 4 metrelik dalgalarla sürüklendi.

Görgü tanıkları çok sayıda binanın yıkıldığını söyledi. Yetkililere göre çok sayıda da yaralı var.

6huf7p.jpg

Rusya, Tayvan ve çevre adalarda da tsunami uyarısı yapıldı.

ABD Jeoloji Kurumu depremin büyüklüğünü 8.9 olarak açıkladı.

hürriyet..

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
amin canım.... ülkemizde düşünemiyorum. hele istanbulda. istanbul yok olurdu. 9 yani şiddeti... Allah yardımcıları olsun,ülkemizide böyle depremlerden uzak tutsun...

G

guzelcem

Misafir
AMİNNNN canısı evet İSTANBULDA olsaydı bu deprem hele 9.9 şiddeti acı olurdu sonuç:dertli::sinifsinif::sok

G

guzelcem

Misafir
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN RABBİM bir daha yaşatmasın ölü sayısı sanırım 19 kayıp oldukça fazla olduğunu söylüyor...:( tsunami hemen olmuş halk depremden değilde tsunamiden kaçan kaçana ALLAH KORUSUN...:sok

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Allah yardımcıları olsun o tusinami görüntülerni izleyince şok oldum nasıl bişeyki evleri tekneleri arabaları sürüklüyo ya inanamadım.:sok
rabbim başka acılar yaşatmasın tüm dünyada

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Depremden ölen olmadığını duydum ve çok sevindim , zaten Japonya gibi deprem bölgesinde olduğunu unutmayarak gerekli her önlemi alan bir ülke için depremin şiddeti olağan bile gelmiş olabilir ama tsunami için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tsunami için nasıl önlem alınır düşünemiyorum bile tam bir felaket.

G

guzelcem

Misafir
NHK WORLD kanalından seyrediyorum inanın korkunç dehşet görütüleri gösteriyorlar ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN. ikinci felaketde nükleer santraldan çıkan szıntıların olduğunu söyledi japonlar çok üzücü:(:dertli: yanardağında harekete geçdiği asıl japonya haritadan da dünyadan da silinir:( ALLAH KORUSUN RABBİM merhamet etsin

G

guzelcem

Misafir
JAPON kardeşlerimize dua edelim onlar bizim yanımızda oldular her türlü sıkıntılarımızda depremde yardım etdiler bizde onlara dua edelim ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ...

G

guzelcem

Misafir
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN görüntüleri gördükçe çok üzülüyorum yerle bir etmiş tsunami:((((

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar