Jöleli üzüm tatlısı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.324
Tepki
83.926
Puan
113
Konum
İstanbul
joleli-uzum-tatlisi_9a0f491b.jpg


Jöleli üzüm tatlısı

250 gr yeşil üzüm

250 gr kırmızı üzüm

1 paket limon aromalı jöle

1 paket vanilyalı puding

80 gr eritilmiş beyaz çikolata

1 paket damla sakızlı vanilya

2 su bardağı süt

Ayçiçek yağı

Jöleli üzüm tatlısı: üzümleri yıkayıp ikiye kesin. Jöleyi paketteki tarife göre hazırlayın. İçine üzümleri ekleyip karıştırın. Ortası delip silikon kalıbı ayçiçek yağı ile çok hafif yağlayın. üzerine üzümlü jöleyi ekleyin. Buzdolabında donması için bekletin. Pudingi 2 su bardağı süt ile pişirin. Ocaktan alıp üzerine 1 paket damla sakızlı vanilya ve beyaz çikolatayı ekleyip karıştırın. Hafif ılındıktan sonra jölenin üzerine döküp yayın. Buzdolabında donuncaya kadar bekletin. Ters çevirip servis yapın.
Jöleli üzüm tatlısı artık hazır, afiyet olsun.

Kaynak :Lezzet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst