Kabak Cips-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre


Malzemeler:
  • 2 adet kabak
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı galeta unu
  • 1 çay bardağı kaşar peynir rendesi
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu yada sarımsak çeşni
  • Tuz, karabiber, pulbiber
Hazırlanışı:
  1. Kabakların dış kabuklarını tırtıklayıp, yıkayın ve ince ince dilimleyin.
  2. Bir kaseye kaşarpeynir rendesi, galeta unu, zeytinyağı ve baharatları koyup karıştırın.
  3. Kabakları önce süte ardından galeta unlu karışıma bulayıp yağlı kağı serilmiş fırın tepsisine dizin.
  4. 180 derecede 20-25 dk kadar pişirip sıcak servis yapın
ALINTI
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
kolari sivadim mutfaga gectim
bu tarifi deniyorum
azicik deyisiklik yaparak umarim lezzetli olur
 
H

Hera

Misafir
Kabak yenmiz yaaa bayılırım buda süper görünüyor heleki kabak dolmasına biterim dereotlu kıymalı pirinçli :sirin: :cikolata:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst