Kabak Corbasi-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
kabak_corbasi.jpg


Malzemeler:
3 adet ortaboy kabak
1 adet ortaboy patates
1 adet ortaboy soğan
1 adet ortaboy havuç
1 litre sıcak su (et suyuda kullanılabilir)
Zeytinyağı
Tuz, istenilen baharatlar
İsteğe göre et bulyon
Yapılışı:
Tüm sebzelerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın.Zeytinyağını tencereye alın,sebzeleri ekleyerek 4-5 dakika orta ateşte kavurun.. Üzerine suyu ekleyerek sebzeler tamamen yumuşayana kadar orta ateşte pişirmeye devam edin. (Eksilirse üzerine su ekleyebilirsiniz.)
Yumuşayan sebzeleri tenceredeyken pürüssüz bir kıvam yakalayıncaya kadar blendırdan geçirin. Tuz ve baharatlarla tatlandırarak sıcak servis yapın.

alinti
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst