Kabak Yüzler Kurabiyesi
Malzemeler:
140gr tereyağı yumuşatılmış, 175gr normal un, 50gr pudra şekeri, ince rendelenmiş kabuğu rendesi, 1 orta boy portakal
Dolum için: 1 tatlı kaşığı pudra şekeri 25g sade çikolata (% 55 kakao katı ince)50g pudra şekeri, yaklaşık 1 çorba kaşığı portakal suyu
Hazırlanışı:
Önceden frını 160C ısıtın. Bir kaba tereyağını koyun ve pürüzsüz olana kadar tahta bir kaşıkla ezin. Un, pudra şekeri ve portakal kabuğu ekleyin ve hamur yapmak için birarada yedirin, yoğurun. 1 saat buzdolabında bekletin. Yaklaşık 3mm kalınlığında hafifçe unlanmış bir yüzeye hamur rulo yapın. Bir 7,5 cm yuvarlak düz kesici ile 24 daire kesin. Küçük bir keskin bıçak kullanarak çevrelerini halloween yüzleri kesin. Bir bıçak ile her bisküvi üstüne basın. Kabak işaretleri için, bir bıçak arka yüzüyle bisküvi çizgiler oluşturun. Soluk altın rengi olana kadar yaklaşık 15 dakika için tüm bisküvileri pişirin. Bir süre için soğumaya bırakın.Gerekirse daha sonra kenara, biraz daha meyve suyu ekleyerek, pürüzsüz, burun akıntısı ya da buzlanma yapmak için malzemeyi karıştırın.Dolum için içine erimiş çikolata karıştırın, ardından pudra şekeri yedirin. Bisküvi üzerinde dolum yayıldıktan sonra üstüne 'yüz' olan şekilleri basın.
ekolay
Malzemeler:
140gr tereyağı yumuşatılmış, 175gr normal un, 50gr pudra şekeri, ince rendelenmiş kabuğu rendesi, 1 orta boy portakal
Dolum için: 1 tatlı kaşığı pudra şekeri 25g sade çikolata (% 55 kakao katı ince)50g pudra şekeri, yaklaşık 1 çorba kaşığı portakal suyu
Hazırlanışı:
Önceden frını 160C ısıtın. Bir kaba tereyağını koyun ve pürüzsüz olana kadar tahta bir kaşıkla ezin. Un, pudra şekeri ve portakal kabuğu ekleyin ve hamur yapmak için birarada yedirin, yoğurun. 1 saat buzdolabında bekletin. Yaklaşık 3mm kalınlığında hafifçe unlanmış bir yüzeye hamur rulo yapın. Bir 7,5 cm yuvarlak düz kesici ile 24 daire kesin. Küçük bir keskin bıçak kullanarak çevrelerini halloween yüzleri kesin. Bir bıçak ile her bisküvi üstüne basın. Kabak işaretleri için, bir bıçak arka yüzüyle bisküvi çizgiler oluşturun. Soluk altın rengi olana kadar yaklaşık 15 dakika için tüm bisküvileri pişirin. Bir süre için soğumaya bırakın.Gerekirse daha sonra kenara, biraz daha meyve suyu ekleyerek, pürüzsüz, burun akıntısı ya da buzlanma yapmak için malzemeyi karıştırın.Dolum için içine erimiş çikolata karıştırın, ardından pudra şekeri yedirin. Bisküvi üzerinde dolum yayıldıktan sonra üstüne 'yüz' olan şekilleri basın.
ekolay