Kâbus Döndü!

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.108
Genç hayatları karartan kâbus!
Kütahya'da dün sabah pazar yerindeki tuvalette yanında çakmak doldurmak için kullanılan bir tüp ile ölü bulunan 13 yaşındaki Soner'den sonra bugün de Antalya'daki lisenin bahçesinde 17 yaşındaki Hasan B.'nin cansız bedeni, yanında boş bir çakmakla bulundu.

fft2mm2339886.jpg

Antalya'da bu sabah çalıştıkları okula gelen öğretmenler, bahçede bir kişinin yerde hareketsiz yattığını fark etti. Öğretmenlerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada cesedin, Konyaaltı Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Hasan B.'ye ait olduğunu tespit edildi. Gencin yanında gazı boşalmış bir çakmak bulundu.

Öğretmenler, öğrencilerin cesedi görmemesi için çevresine plaj şemsiyesi koydu. Bu sırada polisin haber vermesiyle okula gelen anne Şerife B., fenalık geçirdi. Acılı anneye ambulansta sakinleştirici iğne vuruldu.

Hasan cesedi, polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hasan B.'nin çakmak gazını koklaması sonucu zehirlendiği sanılıyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri son zamanlarda özellikle lise öğrencilerinin çakmak gazı kullanmaya başladığını, çakmak gazlarının marketlerde 2 liraya satıldığını bildirdi.

TUVALETTE ÖLÜ BULUNDU

Kütahya’da da çakmak gazı kokladığı öne sürülen ilköğretim okulu 7’nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Soner K., dün pazar yeri tuvaletinde ölü bulundu.

Dün sabah tuvaletlerinde temizliğe gelen görevli, tuvaletin içinde hareketsiz yatan bir çocuğu görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi Soner K.’nın öldüğünü belirledi. Çocuğun cesedinin yanında çakmaklara doldurulan bir gaz tüpü bulundu. Bağımlısı olduğu için bu gazı kokladığı öne sürülen Soner K.’nın cesedi, otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Soner K.’nın çakmak gazından zehirlenerek ölmüş olabileceğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

OP
bitter_im

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.108
:ko şaşırdım şuan na böyle oldum ---->> :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar