Kaçırılan bebek Gaziosmanpaşa'da bulundu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Kaçırılan bebek Gaziosmanpaşa'da bulundu

Pazarda alışveriş yapan annesinin yanındaki çocuk arabasından kaçırılmıştı

556689_detay.jpg

Fatih'te pazarda alışveriş yapan annesinin yanındaki çocuk arabasından kaçırılan dokuz aylık bebek, Gaziosmanpaşa'da bulundu.

Alınan bilgiye göre, dün dokuz aylık bebeği Burhan Karagöz'le birlikte alışveriş yapmak üzere Ayvansaray Mahallesi Ağaçlıçeşme Sokak'ta kurulan semt pazarına giden Ayten Karagöz (30), alışveriş yaparken çocuk arabasındaki bebeğinin yerinde olmadığını fark etti.

Çarşafa sardıkları bebekle uzaklaşan iki kişiyi gören Ayten Karagöz, esnaftan yardım isteyerek, bu kişileri yakalamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bebeği kaçıran iki kişi, sahil yolunda izlerini kaybettirdi.

Görgü şahitlerinin ifadelerini alan, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ve ihbarları değerlendiren polis ekipleri, eşkali belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Gaziosmanpaşa'dan yapılan bir ihbar üzerine Sarıgöl Mahallesi Laleli Caddesi'ne giden polis ekipleri, kaçırılan Burhan Karagöz'ü, Sebahattin O. (26) ve Kübra K'nın (16) yanında buldu.

Bu kişileri gözaltına alan polis, bebeği teşhis etmek üzere Karagöz ailesini polis merkezine çağırdı. Teşhisin ardından bebek, aileye teslim edildi.

Benzer suçlardan çok sayıda sabıkaları olan şüphelilerin, polis merkezinde suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
gezmelerede çıkamayacağız artık he
aman allahım korusun ben kesin onları yakaladıktan sonra çakmakla yararım
evladımı kaçırmak da ne oluyormuş-kizgin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
birinin bunu farketmesi de bi mucize eğer çocuğu tanımasaydı belki de çocuk bulunuamayacaktı:sim3:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar