Kadın kadını neden kıskanır?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Kiskanclik insana herseyi yaptirir. Bazi insanlar elindekilerle doymayi bilmiyorlar hep daha cok hep daha fazlasini istiyorlar.
Her insan farklidir, her insanin farkli bir yetenegi ve özelligi vardir. Kimse mükemmel degilki. O halde neden kiskancliklar var?

Neden kadın kadını kıskanır?Neden hemcinslerimize karşı böyle bir duygu oluşur içlerinde kadınların ?Yorumlarınızı bekliyorum bayanlar?

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
e yaradılış meselesi güzel kadını kıskanırım bazen kişisine göre değişir ama. bu güne kadar ne para ne eşya nede kariyer aslaaaaaaaa kıskanmadım ve kıskanmamda

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
güzelik açısından kıskandığım olmuştur güzel fizikli bi bayanı kim kıskanmazki ama öle herşeyi yapacak kadarda kimseyi kıskanmam asla.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ben bazen kıskanıyorum doğruya doğru:ciklet:
Mesela;Tepeden tırnağa giyinmiş,süslenmiş bir bakıyorum üff diyorum ne kadar güzel giyinmiş,ne kadar güzel uyum yakalamış vay be analar ne güzeller doğuruyor diyorum-hmm
He bu kıskançlıktanmı yoksa,beğenmekten dolayımı iç geçiriyorum yorum sizin artık:hhhhhh:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ben bazen kıskanıyorum doğruya doğru:ciklet:
Mesela;Tepeden tırnağa giyinmiş,süslenmiş bir bakıyorum üff diyorum ne kadar güzel giyinmiş,ne kadar güzel uyum yakalamış vay be analar ne güzeller doğuruyor diyorum-hmm
He bu kıskançlıktanmı yoksa,beğenmekten dolayımı iç geçiriyorum yorum sizin artık:hhhhhh:

aynen sana katılıyorummm-hmm

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esım bakarsa tabıkı kıskanırım yoksa guzel bı bayana sanat eserıymıs gıbı bakarım guzellıgıyle tevazuyu bırlestırmısse..

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
bende simdiye kadar kimseyi kiskanmadim. herkesi Allah yaratmis onun güzelligi kendine, benim güzelligim kendime. ben kendimi seviyorum :cicikadin:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Allah kimsenin sahip olduğu şeyleri kıskandırmasın hepimize güzellikler versin inşallah:fisfis::panter:

R

Rosie

Misafir
hiçbir zaman bir kadını kıskanmadım :huhuu: ha beğenirim çok güzel biri filan diye ama asla kıskanmam imrenirim sadece

H

Hera

Misafir
Kıskanmam özellikle dikkat ederim Kız arkadaşım bakımlı olsun güzel olsun ve tabi Akıllı olsun güzel olan her şeye ama herşeye bayılırım etrafımdaaaaaa

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bence kendinde olmayanlar karşısındakinde olduğu için kıskanır ondan daha güzelse daha başarılıysa daha mutlu bi hayatı varsa filan

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
hiçbir zaman sokaktaki bir kadını yada bir arkadaşımı kıskanmam aksine güzel bir kadın gördüğümde maaşallah kadın çok güzel derim :hihi:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Karşı cinsler, karşıdakini sahip olamadıkları için kıskanır,
Hemcinsler karşıdakini sahip olduklarından dolayı kıskanır..

gibi bir yazı okumuştum face te doğru hatırlıyorumdur inş. :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar