Kadınlar başarılı erkeğin arkasında mıdır?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ooo yeni bir tartışma konusu demek bu şekilde zor olmuş:) bence her başarılı erkeğin yanında bir kadın vardır bu eş olur abla olur anne olur onu destekleyen ona güven veren biri bazı kadınlarda başarılı erkeğin arkasına sığınmayı severler ama en güzeli yanında olmak bence-hmm

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Farklı farklı cevapları var bana gore.

Ama en onemlısı evet basarılı erkeklerın arkasında kadınlar vardır.Cunku hıc bı erkek bı kadına sırtını dayamadan basarıya gıden rısklere atılamaz.:eek:

erciyes

Aktif Üye
Tepki
132
Fikri veren bayandır ama geride durmayı bilir bizim kadınlarımız ÇOK MÜTEVAZİDİR onun için erkek baş rollerde olur bunu itiraf etmeye gerek yokki zaten görünen köy klavuz istemez canlarım BAŞARAN BEN OLDUKTAN SONRA ÖNEMİ YOKKİ ZATEN SEN KENDİNİ MET ETME SENİ BAŞKALARI MET ETSİN
[E="3"]Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın mı vardır; yoksa kadınlar başarılı erkeklerin arkasında durmayı mı tercih ederler?

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Genelde başarılı erkeklerin arkasında her daim bir bayan olduğunu görürüz. Ama bazı kadınlar erkeğinin başarısının arkasına sığınır; yani ondan güç alır.

erciyes

Aktif Üye
Tepki
132
ANLAMAZSIN BİLMEZSİN DİYE KADINI RENCİDE ETMEKTEN BAHSEDİYORUM BAYANLARA SONSUZ SAYGIM VAR BİLMEDEN HADDİMİ AŞTIMSA ÖZÜR DİLEMESİNİDE BİLİRİM SAYGILAR
Genelde başarılı erkeklerin arkasında her daim bir bayan olduğunu görürüz. Ama bazı kadınlar erkeğinin başarısının arkasına sığınır; yani ondan güç alır.

G

guzelcem

Misafir
Bence elbette ki başarılı erkek iyidir ,hoştur ,seksidir.Annelerimizin zamanında belki kadınlar koşulsuz kocasını destekliyordu ,fakat artık öyle değil . Çalışan ,para kazanan kadın kendisi gibi başarılı erkekle birlikte olmak ister. Ünlüler, futbolcular nasıl bir çok kadını etkiliyor?Ki gösterilen Obama çifti gayet saygın Amerikan üniversitelerinden mezun başarılı birer avukatmış . her basarili erkegin arkasinda bi kadin vardir.o kadinda o erkegi dunyaya getiren annedir.gerisi hikaye
benim düşüncem bu:) ben her zaman eşimin iyi ve kötü gününde yanında olmuşumdur tanışdığımızda komiserdi şimdi eşim emniyet amiri çok şükür ALLAH İZİN VERİRSE , bu sene 4.sınıf şube müdürü olucak il emniyet müdürlüğüne kadar yükselcek inşaallaheşim akademi mezunu tabii bu onun olumlu olmasıdır, ALLAH herkesin işini gücünü rast .getirsin

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
erkekler başarılı olmak için illa destek istiyorlar kadınlarda tam destek her daim hazır çünkü bizsiz onlar bir halt beceremez hale geldiler:gul:

G

guzelcem

Misafir
hahahhaha koptum vallahi doğru söylediniz bizsiz asla bir haltda beceremezlerrrrr ne kazma kafalı irkekler var asla anlamazlar:kizdim::kizdim::kizdim:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ANLAMAZSIN BİLMEZSİN DİYE KADINI RENCİDE ETMEKTEN BAHSEDİYORUM BAYANLARA SONSUZ SAYGIM VAR BİLMEDEN HADDİMİ AŞTIMSA ÖZÜR DİLEMESİNİDE BİLİRİM SAYGILAR

Canım sözüm sana değildi:) Ben kendi cevabımı verdim. Estağfurullah o kendi düşüncendir, asla saygısızlık etmem düşüncene:eek:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
basarılı bır erkegın arkasında yuzde yuz kadın vardır:eek:
ama ben kadının arkasında degıl yanında olması sadece ufak bı adım gerı durması taraftarıyım

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Başarılı erkeklerin arkasında durmak , yeni neslin trendi oldu artık.. Armut pişsin ağızlarına düşsün istiyor çoğu genç bünye..

Önemli olan yanyana birbirne destek olarak ayakta durabilmek bence :huhuu:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Yanyana dursunlar birbirlerine destek olsunlar diyenlerdenim tabiki :findikim: ama soruya göre eşlerden biri canla başla çalışırken diğeri fire veriyorsa ortada başarı maşarı kalmaz birbirleri ile elbirliği etmeleri lazım :tıktık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar