Kadınlar gerçekten gereksiz ve çok mu konuşur?

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Bir rivayete göre kadınların günlük kelimeleri 1000'in üzerindeyken, erkeklerin ki yalnızca 250'ymiş... Peki, sizce bu doğru mu?

Kadınlar gerçekten çok mu konuşur? Eğer cevabınız "evet"se sorumuzu değiştirelim:

Peki, kadınlar gereksiz mi konuşur?

En çok hangi konularda "dır dır" ederler?

YANITLARINIZI BEKLİYORUZ... HAYDİ HEPBERABER TARTIŞIYORUZ...

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
kadınlar erkeklerin tabirine göre dır dır ederler doğru ama bunu bize yaptıranlar yine kendileri birşeyi defalarca söyletirler sorumluluklarını yerine getirmesler rahatsız oldumuz istemediğimiz şeyleri yaparlar uyarıncada çok konuşuyo olur dır dır olur

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Karşı taraf çabuk anlasa o kadar açıklayıcı konuşmasına gerek kalmaz herhalde :eek:ky: bize bak leb demeden leblebiyi anlıyoruz...

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
neden erkekler konuşunca "cool", kadınlaar konuşunca "dırdırcı" olur ki.. bir kadın çok konuşuyorsa, karşısında ki 1 kere de anlamadığı içindir.. :cokkomik:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Anlayışları kıt demişiz konu orada kalmış yok mu arttıran :1:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Ben istemeyerekte olsa bu acı gerçeğin doğru olduğunu düşünüyorum:tskler:
çok konuşan erkeklerde vardır heralde ama çok konuşan kadınlar daha fazla..

snyatm

Yeni Üye
Tepki
6
Erkekler her zaman bu durumdan şikayetçi olurlar ama nedense yapmaları gereken hiçbirşeyi söylemeden yapamıyorlar.onları yönlendirecek,sürekli hatırlatma yapacak birine de her zaman ihtiyaç duyarlar.işlerine gelmeyen yapmak istemedikleri şeyler defalarca hatırlatıldığında ise kadınlar çok konuşmuş oluyor nedense :)

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Kadinlar evet cok konusuyor.Ozellikle benim kayinvalidem ama bos degilde nasil diyeyim cok ayrintili konusur,konu icinde tekrar konu acar,senin merak etmedigin seyide anlatir ve bunklari anlatrken asil anlatacagi seyi unutur.Ama kadinlarin ki bi yere kadar cekiliyorda,erkeklerin ki cekilmez.Var oyle tanidigim bi amca,bayramda 15 dakika ziyarete gittik,damadinin,oglunun,gelininin butun aile sirlarini soyledi ya ben o kisilerin yerinde olmak istemezdim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar