Kadınlarda cinsel isteksizlik nasıl tedavi edilir ?

xdilan

Yeni Üye
Tepki
17
Kadınlarda cinsel uyarıcı etki yaratan afrodizyak bitkilerden yapılan cinsel uyarıcı ilaçlar varmış dün internette ------ diye istek uyarıcı bir damlanın sitesine rastladım ve yorumları okudum. acaba bu ilaçlar gerçekten etkili mi ve yan etkileri yokmu ? kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hiç bilmiyorum. Bu arada vermiş olduğunuz ilaç ismini sildim, bilginize.

OP
xdilan

xdilan

Yeni Üye
Tepki
17
-kop Kadınlarda kullanılan cinsel istek arttırıcı yani uyarıcı damlalar gerçketen işe yarar mı ve kullanım şeklini bilen var mı ? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşmasını istiyorum bilgilendirmek amacıyla !!!

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
İnternette mucize gibi gösterilen şeylere inanmam şahsen ,sanki para tuzağı gibi geliyor bana -hmm sanırım cinsel isteksizliği aşmanın yolunu doktorlar ve psikologlar gösterir öyle değilmi?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İnternette mucize gibi gösterilen şeylere inanmam şahsen ,sanki para tuzağı gibi geliyor bana -hmm sanırım cinsel isteksizliği aşmanın yolunu doktorlar ve psikologlar gösterir öyle değilmi?

Çok haklısın ablacım :kayris:

OP
xdilan

xdilan

Yeni Üye
Tepki
17

bende aynen senin gibi düşünüyordum ama siteye girip okuduğumda bu ürünlerin afrodizyak bitkilerden yapılmış yaaa o yüzden mantıklı geldi ama bende ne kadar etkilidir bilmiyorum tabii ki ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar