Kadınların makyaj tutkusu

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511

Sıradan bir kadın, hayatının neredeyse bir senesine denk gelen 330 gününü makyaj yaparak geçiriyor

İngiltere'nin ünlü mağazalarından Superdrug'ın 3000 kadın üzerinde yaptığı ankete göre, kadınların yüzde 70'i makyajsız asla dışarı çıkmıyor ve her gün en az 20 dakikalarını makyaj yapmaya ayırıyor – ki bu da averaj bir kadın yaşamının bir senesi ayna önünde geçiyor demek.

Ankete göre kadınların yüzde 68'i makyajlı halleriyle daha iyi hissediyorlar ve mecbur kalmadıkça kimsenin kendilerini makyajsız görmelerine izin vermiyorlar.

Beşte biri sevgililerinin onları asla makyajsız görmediklerini itiraf ediyor, yatakta bile! Yüzde 16'sı ufak dokunuşlarda bulunmadan anne ve babalarına bile görünmüyor. Üçte biri ise yanlarında makyaj malzemeleri olmadan evden ayrılmayı reddediyor.

Milliyet

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
şu oran beni şaşırttı

Ankete göre kadınların yüzde 68'i makyajlı halleriyle daha iyi hissediyorlar ve mecbur kalmadıkça kimsenin kendilerini makyajsız görmelerine izin vermiyorlar.

Beşte biri sevgililerinin onları asla makyajsız görmediklerini itiraf ediyor, yatakta bile! Yüzde 16'sı ufak dokunuşlarda bulunmadan anne ve babalarına bile görünmüyor. Üçte biri ise yanlarında makyaj malzemeleri olmadan evden ayrılmayı reddediyor.

Yatağa bile makyajla girenler var demekki.Doğal güzellik kadar güzel bir güzellik varmıdır.Cümleye bak :cokkomik:

Eşim herzaman der.Senin şu yataktan kalkmış uykulu masum haline bayılıyorum diye :eek:ys:

OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Bencede yok ....
Çok şanslısın:sila:canım zaten güzellik yataktan kalkınca anlaşılırmış denizden çıkınca banyodan çıkınca birde sabah kalkınca gerçekten duyumlarım bu ben demiyorum-ciko

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Makyaji bende abartmadigimi düsünüyorum, sadece göz makyaji ve dudak makyaji yaparim. :cicikadin:

Konu Kadina Dair bölümüne tasinmistir.

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
fazla makyaja karşıyım ve yatağa makyajla girmek saçmalık bence ben yatağa girmeden önce cildimi güzelce temizlerim öyle girerim bence abartı ben makyajı sevmiyorum cildi bozuyor bence sadelik daha güzel :nanik::nanik:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Anket doğru olabilir , bu yaz tatilde Arap kadınlarının hepsinde kalıcı makyaj gördüm , ülkeden ülkeye değişiklik gösterse de çoğu kadında bu tutku vardır diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar