Kadınların şerrinden Korkulur Okuyun Cidden Korkulur

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
eski zamanlarda bi adam varmış adam bi şişenin içine şeytanı kapatmayı kafayı koymuş senelerce uğraşmış ve sonunda yakalamış ve şişenin ağzını kapatmış bi gün evden çıkarken karısına sıkı sıkı tembihler hanım bak ben dışarı çıkıyorum odada bi şişe var onu sakın açma eee kadın merak eder tabiadam evden çıkar kadın soluğu şişenin yanında alır Allah Allah ne varki der ve şişeyi açartabi şeytan çıkar-oh be dünya varmış der ve kadına senin bu kocan varya beniim senelerdir peşimde şu şişeye tıkmak için geldinde kurtardın beni dertabi kadın içinden eyvah bey beni öldürecek ne yapıp edip bunu içeri sokmayılıyım der ve şeytana-sen bu şişenin içinden mi çıktın der şeytan-evet burdan çıktım der kadın-inanmam burdan mı çıktın şeytan-görmedin mi derkadın-yooo birden çıktın karşıma şeytan ısrarlaordan çıktığını söyler kadın-hadi ya kocaman şeysin nasıl sığcan buraya derşeytan-inanmıyosan gireym gör der ve girerkadında şişenin tıpasını kapatırbeyi gelir ve anlar kadında anlatır adam kadına ben senelerdir uğraştım sen iki dakikada kapattın sizin şerrinizden korkulur der

alıntı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar