Kahkül Hataları

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Kahkül Hataları

Doğru: Yuvarlak bir fırça yardımıyla, kahkülün uçlarını içe doğru kıvırmak yerine, düz bir şekilde kurutun.

Fırça fazla bombeli olmayan hafif bir kıvrım katacaktır. Eğer düzleştirici kullanıyorsanız, kahkülleri dümdüz yerine kökten uca doğru hafif bir açıyla şekillendirin.

Yanlış: Kahküllerinizi çok düz ya da çok kıvrımlı kurutmayın. "Bu çoğu yüz tipinde hoş görünmez," diyor Jimmy Paul.

Doğru: Her iki ila dört haftada bir kahkülünüzü düzelttirmek için kuaföre gitmeyi hesaba katın.

Yanlış: Geçici bir heves için kahkül kestirmeyin. "Eğer saçlarınız düz değilse, her sabah onlara şekil vermeniz gerekecek," diyor Mancuso.

Doğru: Kesimden önce kuaförünüze danışın. "Yüz tipinize ve yaşam şeklinize en çok neyin yakışacağına karar verin," diyor Tovvnsend.

Yanlış: Düzeltme zamanınızı geçirmeyin. "Kahkülünüz ne kadar kütse, o kadar sık düzelttirmeniz gerekir," diyor saç stilisti Kevin Mancuso.

attachment.php

Kahküller uzarken...
Kakül kestirmek kolay, peki ya onlardan kurtulmak?

Bu uzun ve sancılı dönemi rahatlıkla atlatabilmek için kuaförünüzden kakülün orta kısmını yanlara göre daha kısa kesmesini isteyin, böylece uzadıkça saçın geri kalanına rahatça karışırlar," diyor Lecompte.

Acil bir çözüm istiyorsanız, kısa tutamları yanlardan toka ile tutturabilir ya da kakülü geriye tarayıp saç bandı takabilirsiniz.

Kaynak: iVillage Türkiye

Ekli dosyalar

• kahkulkestirmedenonce_220.jpg
    kahkulkestirmedenonce_220.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 86

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ay Sadişim yazın bizim gelin küçük cadıma kahkül keseyim dedi yakışıyor diye ama bizimki durdurak yerinde dururmu bi kımıldamasıyla makas kaydı kahkül yamuk oldu onu düzelteyim derken bizimkinin kahkülleri eski filimlerdeki beslemelerin kahkülleri gibi olmuştu ama çok tatlı görünmüştü ama onlar uzayasaya kadarda çenesinden az çekmedik hani

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Hadi ya :)
Öyle kazalarda korkutucu oluyor :hihi:

Bende istiyorum ama emin degilim yakisip yakismaycagindan? :acep:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Eeee yerinde durmazsan öyle kazalarda kaçınılmaz oluyor canım sağolsun benimkide hiç sakinlik nedir bilmez
Sadişim senin saçların dalgalı değilmiydi canım :acep:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ozaman tatlım hiç deneme derim biliyorsun benim kızımın saçlarıda kıvırcık bir hevesle kestirdi kahkülü ondan sonra eli hep düzleştiricide oldu baktı saçları yanıyo oda sürekli kahkülünü topladı kıvırcık saçlarda zor kullanılıyor kahkül be bitanem

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
Bi kere yaptım o hatayı kuaför yakısmaz dedi :D inat ettim harbi yakışmıyomuş :gulsemmi:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ozaman tatlım hiç deneme derim biliyorsun benim kızımın saçlarıda kıvırcık bir hevesle kestirdi kahkülü ondan sonra eli hep düzleştiricide oldu baktı saçları yanıyo oda sürekli kahkülünü topladı kıvırcık saçlarda zor kullanılıyor kahkül be bitanem

Valla biliyorum ama merak iste.
Sanirim kestirecegim de yok zaten. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar