Kahvesine tükürdüm

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.976
14061614.jpg

Alpman’ın kahvesine tükürdüm
spacer.gif

NİLGÜN Belgün, sosyal paylaşım sitesi ilginç bir itirafta bulundu.

spacer.gif

İkinci evliliğini Ayten Alpman ile İlham Gencer’in oğulları İlhan Gencer’le yapan ünlü oyuncu, kayınvalidesine kızdığı bir gün kahvesine tükürdüğünü açıkladı: “Bir keresinde eski kayınvalidem Ayten Alpman’a kızıp kahvesine tükürmüştüm. Kocama da ‘Anandan intikamımı aldım’ demiştim. Hatta bu itirafımı Haldun Dormen’e yapmıştım. ‘Şekerim sende kahve içmem, ne olur ne olmaz, bana da bir gün kızarsın, yaparsın’ dedi. ‘Size yapmam Haldun Bey’ dedim, inanmadı.”
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.976
Ben bide şunu duymuştum ondan beridir orta yerde diş fırçamı bırakmam nette itiraf olarak yazmış kız olay şöyle kız arkadaşına misafir gidiyor ama gittiği arkadaşını sevmiyor dolaptan kızın diş fırçasını alıp klozete sokuyor çıkarıp dolaba yerine koyuyor bunu duyduğumdan beri fırçamı orta yerde bırakmam :böö:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ben bide şunu duymuştum ondan beridir orta yerde diş fırçamı bırakmam nette itiraf olarak yazmış kız olay şöyle kız arkadaşına misafir gidiyor ama gittiği arkadaşını sevmiyor dolaptan kızın diş fırçasını alıp klozete sokuyor çıkarıp dolaba yerine koyuyor bunu duyduğumdan beri fırçamı orta yerde bırakmam :böö:

:böö::böö::böö::böö::böö:Ayyy bu daha da iğrenççççç:böö::böö::böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar