Kalabalık misafir ağırlamayı sever misiniz?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben de habersiz misafirden hiç hoşlanmam kalabalık misafir ağırlamayı da tek başıma beceremem elim ayağıma dolaşır ama gelen arkadaşlarımsa sorun yok yiyelim içelim eylenelim:)))

ozlemce

Daimi Üye
Tepki
258
Bende habersiz gelen kalabaligi pek sevmem, bir iki kisi olursa sorun olmaz ama kalabalik olurlarsa ve habersiz aniden gelirlerse elim ayagaim birbirine dolanir
Ama haberim olursa, hazirlik yaparim, ve bundan da cok hoslanirim ve kesinlikle rahatsizlik duymam

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Habersiz ve haftaiçi olursa hoşlanmam; sonuçta çalışan insanlarız. Evimiz her daim toplu olmayabilir. Haftaiçi ya da haftasonu farketmez, haberli olursa seve seve ağırlarım.:hhhhhh:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Haberlı gelsın 7 sulalesıyle gelsın farkyapmaz.Ama mumkunse kafa dengı olsun kafa dengı degılse kalabalık olmayanı da ıstemem bennn

erciyes

Aktif Üye
Tepki
132
AMA İLK DEFA GELİYORSA HABERLİ GELMESİNİ İSTERİM KALABALIK OLMASI SORUN DEGİL NO PROBLEM
ben de habersiz misafirden hiç hoşlanmam kalabalık misafir ağırlamayı da tek başıma beceremem elim ayağıma dolaşır ama gelen arkadaşlarımsa sorun yok yiyelim içelimGİŞİR eylenelim:)))

maren

Daimi Üye
Tepki
1.426
daha önceki yillar benim icin hic sorun degildi kalabalik misafir ama yas ilerleyince artik kaldiramadigimi farkettim:(:dusun:

suskun

Aktif Üye
Tepki
144
demekki tek dertli ben değilim bu konuda arabayı kapıya dayayıp birde kapıdan aramıyorlarmı biz kapıdayız diye :kizdim:kapıya kadar aklın nerede madem arıyacaksın çikmadan ara size geliyoruz diye ....

neyse haberli gelenlere kapım açıktır kalabalık farketmez daha eğlenceli oluyor kalabalıkla gırgır şamata :)

KUZU

Aktif Üye
Tepki
225
Misafiri severim ama fazla gürültüye gelemiyorum, özellikle çocuk çığlıklarına:)

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
haberli oldugu sürece
basimin üzerinde yerleri var
sayisi hic farketmez
hazirlanayim
hazirlik yapayim
ve en güzel sekilde agirlayayim
yorgunluk daha cok oluyo
ama sevdiklerim icin tatli yorgunluga deger

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
kendı aılem evet ama dısardan bırılerse sevmedıgm ınsanlarsa
yemek secıyorlarsa ıstemem sevmem

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
benim misafirim hiç eksik olmaz çok şükür severimde misafiri haberli olduktan sonra kalabalık hiç farketmez heleki sevdiğim insanlasa tam süper olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar