Kalbi olan okumasın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
17'lik kız tuvalette kendisine makasla kürtaj yaptı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 17 yaşındaki hamile E.E., tuvalette makasla kendisine kürtaj yaparak düşürdüğü 6 aylık bebeği pencereden attı

552795_detay.jpg

Murat KEMANECİ / KEMER (AHT)
Apartmanın arka bahçesinde bulunan bebek cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, E.E.'nin annesi, üvey babası, ablası ve bebeğin babası olabileceği ileri sürülen erkek arkadaşı S.K. gözaltına alındı.

İNANILIR GİBİ DEĞİL
Lise 1. sınıftan tasdikname ile ayrıldığı belirlenen 17 yaşındaki E.E., aşırı kanaması olduğu için dün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Kemer'deki özel bir hastaneye başvurdu. Genç kızın cinsel organında kesikler olduğunu gören ve kürtaj bulgularına rastlayan doktorlar polise haber verdi. Genç kızın ameliyatı sürerken, Aslanbucak Mahallesi'ndeki bir apartmanın arka bahçesinde 6 aylık olduğu ve kafasındaki kesiklerden kürtajla alındığı anlaşılan bir erkek bebek cesedi bulundu. O binada E.E. ve ailesinin oturduğunu belirleyen polis, korkunç gerçeği de ortaya çıkardı.

TUVALETTE MAKASLA KÜRTAJ
Annesi, ablası ve üvey babasıyla aynı evde yaşadığı belirlenen E.E., polise önce bebeğin ölü doğduğunu ve korktuğu için pencereden attığını söyledi, ancak daha sonra gerçeği itiraf etti. Genç kız, erkek arkadaşıyla girdiği ilişki sonucunda hamile kaldığını ve karnı büyüdüğü için bebekten kurtulmak istediğini belirterek, ailesinin uyuduğu sırada evin çatı kısmındaki ayrı bölümün tuvaletinde makasla kendisine kürtaj yapıp bebeği düşürdüğünü, sonra da pencereden attığını anlattı. Polis, ifadelerine başvurulmak üzere kızın annesi A.E., ablası E.E., üvey babası N.Ü. ve erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen S.K.'yı gözaltına aldı. Bebeğin babası olabileceği ileri sürülen S.K.'nın, E.E.'nin hamile kaldığı tarihte kendisinin askerde olduğunu vurgulayarak suçlamaları reddettiği öğrenildi. Savcılık, E.E. ile ilişkiye giren başka kişiler olup olmadığının belirlenmesi için soruşturmayı genişletti. Gözaltındaki zanlıların bugün adliyeye sevk edilecekleri belirtilirken, hastanede tedavisi süren E.E.'nin de polis gözetiminde tutulduğu kaydedildi. Soruşturma sürüyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
okurken benim tüğlerim dikan diken oldu bence tam bi vahşet bi insan kendine nasıl böyle bişey yapabilir o bebeğe nasıl yapabilir nasıl bişeydir bu yarabbim....artık öyle bi duruma geldik ki gayri meşru çocuk doğuranlara aferin kızım iyiki doğurdun adam gibi bi yere atmadın dicez........:aglayan:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Off sadece ilk cümleyi okudum gerisini okumyamadım içim ürperdi..

Ne hale geldik biz böyle:(,nasıl insanlar olduk...

Rabbim sen çoluğumuzu çocuğumuzu koru,iyi insanlarla karşılaştır Allahım

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
nasıl okutacaz evlatlarımızı bu tiplerin yüzünden ya
of of oğlanıda bir kızıda ne yapcaz ya allahım sen hidayete erdir böyle cahil kullarını ya

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
:sok:sok:sok:sok:sok:sokaman allahım resmen kanım dondu nasıl bir kalp taşıyor bu kız ya ne vijdan ne merhamet kalmamış bu bir cinayet hergün yeni şeyler duyuyoruz allah sonumuzu iyi etsin:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Diyebilecek hiçbir şey bulamıyorum. Allah kimseyi yanlış yola sokmasın

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
büyük konuşmak istemiyorum ama söylemeden de edemicem
gidip her haltı yiyorlar böyle cahil insanlar sonra böyle vahşice insanlık dışı şeyler yapıyorlar
hadi yaptın çaresine düzgün birşekilde bak

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
büyük konuşmak istemiyorum ama söylemeden de edemicem
gidip her haltı yiyorlar böyle cahil insanlar sonra böyle vahşice insanlık dışı şeyler yapıyorlar
hadi yaptın çaresine düzgün birşekilde bak

aynen öyle ne sanıyodu ki böyle bi vahşet yapınca kimse anlamayacak olup bitecek mi????

G

Gülden Gül

Misafir
Okurken başım döndü, ben anne olma hayalleri kurarken, böyle çocuklarını katleden yada doğurup sokağa atanları dövmek istiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar