Kaliteli bir uyku için eşinizle yatakları ayırır mıydınız?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Kaliteli bir uyku için eşinizle yatakları ayırır mıydınız?
Britanya'da yapılan bir araştırmaya göre, çiftler aynı yatakta uyurlarsa ortalama yüzde 50 daha fazla uyku bozukluğu çekiyorlar. Eski Roma'da da evli çiftlerin aynı yatağa sadece cinsel birliktelik için girdikleri söyleniyor.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
hayır ayırmazdım beraber uyumak aradaki bağları güçlendiriyor bence ayrı uyuyunca evli olduğunu nasıl anlayacaksın

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Asla ayırmazdım. Ona sarılmadan, kokusunu, varlığını hissetmeden uyamam asla. Şuan eşim yurtdışı seyahatinde ve ben uyuyamıyorum onsuz:aglayan:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
asla ayırmazdım. bazen yanımda olması uykuma engel olmuyor değil ama yinede ayırmam onunla uyumak huzurlu uyumak demek.:utan:

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
Asla ayırmam bende benim eşim horluyor Allahtan duymuyorum arada uyanınca duyuyorum ama hemen dalıp tekrar uykuya geçiyorum evlenmeden önce demişti çok sorun olur demiştim içimden ama şükür ki uykum ağırlaştı galiba allahın hikmeti İŞTE:D
genelde erkenden giderim uyumak içik içi yatağa ama eşim gelene kadar uyuyamam...:cee

R

Rosie

Misafir
ayırmam. ama benimki sarılarak uyuyor ilk onu uyutuyorum ben uyuyamıyorum çünkü biri bana sarılınca kene gibi :cokkomik: o uyuyunca çekiyorm ellerini kendim uyuyorum :huhuu:

H

Hera

Misafir
Yok ya şikayet ederim filan Laf osun die ama ne eşim nede Ban başka yede uyumaz uyursak bil ki artık sorun vardır Eşim Zaten sabahı edemez varsa bir sorun Çözmeden uyutmaz Beni ASLA

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar