Kalorisiz İçecekler

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Kalorisiz İçecekler

attachment.php

Kalorisiz içeceklerle günlük aldığınız kaloriyi oldukça azaltabilirsiniz.

1. Önce su için. Sudan bıktığınızda maden suyu için.

2. Evde sadece düşük kalorili ve sağlıklı içecek seçenekleri bulundurun: Su, çay, meyve ve bitki çayları, kahve yüzde 100 sebze ve meyve suları, yağsız süt, yağsız ayran ve şekersiz içecekler.

3. Su ve maden sularını limon, portakal, salatalık, zencefil gibi kalorisiz seçeneklerle aromalandırabilirsiniz.

4. Çay ve kahvenizde şeker yerine düşük kalorili tatlandırıcılar kullanın.

5. Alkolün son derece kalorili bir içecek oluğunu ve size anında kilo aldıracağını unutmayın.

6. İlla ki asitli bir içecek içmek isterseniz bir maden suyu açın, kesmezse şekersiz kolayı deneyin.

7. Yağlı sütü yağsız ile değiştirin. Böylece hem daha fazla kalsiyum alır hem de yağ tüketiminizi azaltmış olursunuz.
8. Yüzde 100 meyve suları dışındaki meyve sularına keskinlikle yüz vermeyin.

9. Buzlu çay ve limonata tercihlerinizi düşük kalorili tatlandırıcılar ile hazırlananlarla değiştirin.

10. İçeceklerin etiket bilgilerini okumayı alışkanlık haline getirin.

Kaynak: iVillage Türkiye

Ekli dosyalar

• water001.jpg
    water001.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 59
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben nerdeyse sadece su icerim ya da maden suyu. Günde 1 fincan kahve ve 1 bardak cayim var. :eek:

Tepki
914
her sabah bir bardak taze portakal suyu sıkar içerim tosunuma da içiririm ..kendiminkine biraz da greyfurt suyu katıp karıştırıyorum ...hem sağlıklı hem de zinde tutuyor..
onun dışında günde bir fincan da kahve içiyorum ..
arada meyveli soda içerim hepsi o ..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben cayi cok icerim sekeri birakamam en azindan azaltsam iyi olcak:sinifsinif:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hergün en az 2 LT su içerim. Maden suyunu da eskiden çok içerdim; ama şimdi sadece haftada 1 veya 2 kez içiyorum.

Zaten çay ve kahvede şeker kullanmazdım. Hala da kullanmıyorum. Tüm bitki çayları, çay ve kahve gibi içecekleri şekersiz içerim. Şuan hamilelik nedeniyle de günde 1 bardak içiyorum içersem.:kahve:

Canım eğer sıcak birşey içmek istiyorsa da ılık suya 1 kaşık bal ve bir dilim limon atıp içiyorum. Çok güzel oluyor, tavsiye ederim.

Yalnız yağsız süte geçiş yapacağım sanırsam. Daha fazla kalsiyum almak için.:eek:pucuk: Birde laktoksuz alayım da gaz olmasın :ilknur::ilknur:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Hergün en az 2 LT su içerim. Maden suyunu da eskiden çok içerdim; ama şimdi sadece haftada 1 veya 2 kez içiyorum.

Zaten çay ve kahvede şeker kullanmazdım. Hala da kullanmıyorum. Tüm bitki çayları, çay ve kahve gibi içecekleri şekersiz içerim. Şuan hamilelik nedeniyle de günde 1 bardak içiyorum içersem.:kahve:

Canım eğer sıcak birşey içmek istiyorsa da ılık suya 1 kaşık bal ve bir dilim limon atıp içiyorum. Çok güzel oluyor, tavsiye ederim.

Yalnız yağsız süte geçiş yapacağım sanırsam. Daha fazla kalsiyum almak için.:eek:pucuk: Birde laktoksuz alayım da gaz olmasın :ilknur::ilknur:

Bu iyi fikir aslinda. :eek:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sicak suya limonu sikip iciyordum ama balli yapmadim hic bir ara yapip icerim, tesekkürler canim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar