Kalp Hırsızı (Atv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
1409238651563.jpg

Bu dizi kalbinizi çalacak

Mine Tugay ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştağı ATV'nin yeni dizisi 'Kalp Hırsızı'nın yayın tarihi belli oldu. Yapımcılığını Mint Yapım'ın üstlendiği, yılın en merak edilen dizilerinden biri olan 'Kalp Hırsızı'; bu pazar, saat 20.00'de ATV ekranlarında başlayacak.

ROMANTİK KOMEDİ

Arda Esen, Selin Ortaçlı, Funda Postacı, Cansu Kurgun ve Mazlum Kiper gibi isimlerin de rol aldığı romantik-komedi türündeki dizi; oğlunu tek başına büyütmek zorunda kalan fedakar anne 'Defne' (Mine Tugay) ile hırsızlık yapmak için evine giren 'Tekin' arasındaki aşkı konu alıyor. Dizinin senaryosunu Birol Güven, Yaşar Arak ve Caner Güler kaleme alıyor.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
626311.jpg

83_.png

20:00
Kalp Hırsızı

Saat : 20:00 - 21:45 (105 dakika)
Tür : Dizi (Komedi, Dram)
Oyuncular : Mine Tugay, Kenan Ece, Berk Pamir, İştar Gökseven
Yönetmen : Emre Kavuk

Defne, aşık olduğu adam tarafından terk edilmiştir. Oğlu Bora’ya babasının kendisini terk ettiğini söyleyemez ve ona babasının ağzından mektuplar yazar. Bu, onu bir süre oyalasa da baba özlemi dayanılmaz hale geldiğinde Bora konuşmamaya başlar. Tekin, değerli antikalar, tablolar çalan bir sanat hırsızıdır. Hırsızlık yapmak için Defne’nin evine girdiğinde, Bora uyanır ve onu hiç görmediği babası sanır. Bora uzun bir süreden sonra ilk defa konuşmuştur. Defne tamamen çaresiz kalmıştır. Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora’nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Ben akşam bir baktım da sevmedim sanki :eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar