Kalpazan-Show Tv

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.156
IMG_7268.jpeg

Kalpazan
HİKAYE, KÜNYE VE OYUNCULAR

Adem (Timuçin Esen) namuslu bir adamdır. Darphane’de sıradan bir memur olarak çalışan Adem, oğlu Arda için yaptığı bir sürprizle hayatını altüst eder. Masum gibi görünen hareket, Adem’in hayatında geri dönülemez bir çöküşe yol açar ve işini, eşi Canan’ı (Şükran Ovalı) ve hatta oğlunu kaybetme noktasına kadar getirir. Karizmatik ama aynı zamanda müthiş bir sahtekar olan kardeşi Kartal’ın (Çağlar Ertuğrul) bu zor dönemde hayatına girişi ile işler daha da çıkılmaz bir hale gelir. İki kardeş yasalara meydan okurken; Polis Ayşe (Deniz Baysal) her ikisinin de sonunu getirecek tek kişidir. Yolu beklenmedik bir şekilde Ayşe ile kesişen Kartal’ın ona aşık olması ise tüm dengeleri değiştirecektir.
Yapım : O3 Medya
Yapımcı : Saner Ayar
Yönetmen : Uğur Karaaslan
Senaryo : Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı, Türküler Özgül​

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.156
Ayy bu diziyi çok sevdim :) Timuçin Esen oyunculuğunu konuşturuyor :puan:
Ama karısına sinir oluyorum kaç bölümdür :silakonda:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Yeni çıkan film ve dizileri yorumlayan birine denk geldim orada Breaking Bad dizisine benzetilmiş ve benzerlikler sıralanmış bir onun sahnesini bir bunun sahnesini koyuyorlar ya da karakterlerin karşılaştırmasını yapıyorlar bildiğin Breaking Bad'in karakterlerini alıp dizinin yol haritasını izleye izleye gidişatını yazmışlar o andan sonra bir hevesim kaçtı yoksa oyuncuları severim sadece başka bir dizinin kopyası olması hoşuma gitmedi. Bir yerde Lupin dizisiyle benzerlikler diye de vardı ona bakmadım iyice gıcık olurum diye halbuki ne güzel yazmışlar diyordum keşke baştan uyarlama denseydi :bayik:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.156
Yeni çıkan film ve dizileri yorumlayan birine denk geldim orada Breaking Bad dizisine benzetilmiş ve benzerlikler sıralanmış bir onun sahnesini bir bunun sahnesini koyuyorlar ya da karakterlerin karşılaştırmasını yapıyorlar bildiğin Breaking Bad'in karakterlerini alıp dizinin yol haritasını izleye izleye gidişatını yazmışlar o andan sonra bir hevesim kaçtı yoksa oyuncuları severim sadece başka bir dizinin kopyası olması hoşuma gitmedi. Bir yerde Lupin dizisiyle benzerlikler diye de vardı ona bakmadım iyice gıcık olurum diye halbuki ne güzel yazmışlar diyordum keşke baştan uyarlama denseydi :bayik:
Ben sana zamanında okadar el dizilerine bakma demedm mi bacım acaba haha
Ayy kız onamınbenzetmişler bildigin çalıntı oluyor ozaman aman bizim türkler neyi direk yapabilmişler zaten :D
Şehrazat başlayacakmış oda iran dizisinden uyarlamaymış öyle okudum :gülegüle:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.565
Ben sana zamanında okadar el dizilerine bakma demedm mi bacım acaba haha
Ayy kız onamınbenzetmişler bildigin çalıntı oluyor ozaman aman bizim türkler neyi direk yapabilmişler zaten :D
Şehrazat başlayacakmış oda iran dizisinden uyarlamaymış öyle okudum :gülegüle:
Uyarlama deyince kızmıyorum da özgün deyip komple başka diziden alınca bir keyfim kaçıyor :miyagi:

Simay'la Aytaç 'ın oyunculuğunu sevmiyorum ama dönem dizisi sevdiğim için bakabilirim yan rollerden birileri dikkatimi çekerse belki izlerim

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.156
Uyarlama deyince kızmıyorum da özgün deyip komple başka diziden alınca bir keyfim kaçıyor :miyagi:

Simay'la Aytaç 'ın oyunculuğunu sevmiyorum ama dönem dizisi sevdiğim için bakabilirim yan rollerden birileri dikkatimi çekerse belki izlerim
İsmail hacıoglu için bakabilirim gidişata göre :tatlim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar