Kan pıhtılaşma rahatsızlığı olanlara sorum var

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
arkadaşım benimde hamilelikte kan pıhtılaşması oluyor.2 tane düşük yaptım.düşüklerden sonra kandan belli oldu düşüklerden önce erken doğum yaptım ama bilinmiyordu kan pıhtılaşması olduğu.6.5 aylık doğdu çok şükür şimdi 7 yaşında. sonra kandan belli olunca düşüklerden sonra 2 .kızıma hamileliğimde cleksan iğne kullandım 9 ay şimdi 2 yaşında.RABBİME ŞÜKÜR.moralini bozma biz gibi olan çoook kişi var.inşaallah enkısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.üzülme ALLAH ÇOK BÜYÜK.SABRET.

ceylin38

Yeni Üye
Tepki
2
yazan çok az kişi var. bendede pıhtılaşma sorunu var. iki düşük yaptım. ilk geveliğimde hiçbir problem yaşamadım. 4 yaşında bir kızım var ama ondan sonra 2 düşük yaptım.biri 6 haftalık diğeri 10 haftalıktı. ilki kendi düştü 10 haftalık olanı kürtajla aldılar. hamile kalırsam iğne burulmak zorunda kalacağım. allah isteyen herkese bebiş versin. ben tekrar bebiş istiyorum ama eşimi ikna etmem lazım. bu ay denedik bir sefer ama bakalım tutarsa:)

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
yazan çok az kişi var. bendede pıhtılaşma sorunu var. iki düşük yaptım. ilk geveliğimde hiçbir problem yaşamadım. 4 yaşında bir kızım var ama ondan sonra 2 düşük yaptım.biri 6 haftalık diğeri 10 haftalıktı. ilki kendi düştü 10 haftalık olanı kürtajla aldılar. hamile kalırsam iğne burulmak zorunda kalacağım. allah isteyen herkese bebiş versin. ben tekrar bebiş istiyorum ama eşimi ikna etmem lazım. bu ay denedik bir sefer ama bakalım tutarsa:)

canım benimde 2 düşüğüm oldu.bendede var kan pıhtılaşması ilk kızımda bilinmiyordu erken doğdu zaten ondan sonra oldu bu düşüklerim,daha sonra araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı doktor 2 kızımda verdi cleksan diye bir iğne kızım Rabbime şükür 9 aylık tombiş doğdu.hergün iğne kullandım 9 ay boyunca,kafana takma Rabbim önlüne göre versin..:heyo:

ceylin38

Yeni Üye
Tepki
2
canım benimde 2 düşüğüm oldu.bendede var kan pıhtılaşması ilk kızımda bilinmiyordu erken doğdu zaten ondan sonra oldu bu düşüklerim,daha sonra araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı doktor 2 kızımda verdi cleksan diye bir iğne kızım Rabbime şükür 9 aylık tombiş doğdu.hergün iğne kullandım 9 ay boyunca,kafana takma Rabbim önlüne göre versin..:heyo:

allah bağışlasın. ya insan korkuyor ya yine düşük yaparsam diye. iğne vurulduğu halde yine düşük yapanları duyunca korkuyorum.senin hamileliğinde hiç bücudunda kırmızı ben gibi lekeler oldumu. benim son düşüğümde ellerimde çıktı. şimdide hamile olabilirim diye düşünüyorum. daha günüme var ama elimde yine öyle kırmızı birleke çıktı. dr um adetine 1 hafta kala ancak kan testinde gebelik belli olur dedi. haftaya kadar bekleyeceğiim. sen normal doğummu yaptın

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
hayır canım bende leke olmadı..ben sezeryan oldum..korkmana gerek yok herkesin farklı yapısı var herkesin oldu seninde düşecek diye bi kaide yok ALLAH bilir. sadece duaaaaa...:utan:

ceylin38

Yeni Üye
Tepki
2
sezeryanda iğneyi kesecekleri zaman bellidir de normal doğumda nasıl oluyor çok merak ediyorum. ilk doğumum normaldi benim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar