Kanal D'de karaoke partisi!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064

YENİ SEZON TANITIMI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI!
Kanal D yönetimi ve reklam ajansı Rafineri, artık bir “Kanal D geleneği” haline gelen tanıtım filmlerine bir yenisini daha eklemek için bir ay boyunca titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Kanal D yönetimi ve reklam ajansı Rafineri, artık bir “Kanal D geleneği” haline gelen tanıtım filmlerine bir yenisini daha eklemek için bir ay boyunca titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Ardından günler sürecek toplantılar başladı. Ve sonunda “Kanal D'de Karaoke” projesinde karar kılındı. Buna göre; Kanal D'nin tüm program yüzleri ve dizi oyuncuları, Ajda Pekkan'ın “Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile” adlı şarkısının bir mısrasını karaoke olarak seslendirecekti.

Şarkının neredeyse her mısrası, Kanal D'nin bir dizi veya programını tarif eder gibiydi...

Kanal D yönetimi, ilk adım olarak şarkının telif haklarını satın aldı. Ön çalışmalar hızla devam etti ve çekim günleri gelip çattı. Çekimlerin yapılacağı Ata Stüdyoları en son teknolojiyle donatıldı ve stüdyoda tam bir karaoke partisi atmosferi yaratıldı...

Dört gün sürecek maraton, 16 Ağustos Pazartesi günü start aldı. Stüdyodaki ilk misafirler, “Kavak Yelleri” dizisinin oyuncuları oldu. Genç oyuncuların yüksek enerjileri sayesinde çekimlere eğlenceli bir başlangıç yapıldı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
evet çok hoş olmuş bayıldım kanal d dizilerini çok güzel tanıtıyo:eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Evet çok güzel tanıtıo ve de öyle boş değil diziler. Hepsi de tutuluyor :eek:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aynen öyle valla izlediğim diziler hep kanal d nin nerdeyse:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar