Kaprisli misiniz?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Test_3815.jpg

Kaprisli misiniz?

Sözlük anlamına göre kapris, geçici düşüncesiz değişken istek ya da huysuzluk. Genel olarak tam bir kadın huyu olarak bilinen kapris aslında bir erkek tarafından yapıldığında kadına göre daha çok can sıkıcı olabiliyor. Peki ya siz kaprisli biri misiniz? Buyurun bilimsel bir kaprisi olmayan testimiz size söylesin.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Huysuz

Kaprisle pek alakanız yok anlaşılan. Sadece bir miktar huysuzluk söz konusu. Bir nevi yetmişini geçmiş aksi ihtiyarlar gibisiniz. Herşeyi talep ediyor ancak hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz. İşleri yoluna koymak için yardım istediğiniz insanlara bile huysuz yüzünüzü göstermekten çekinmiyorsunuz.

Ay huysuz ihtiyar gibisin dedi bana :ilknur: :ilknur:gerçi bir miktar huysuzlukluk olabilir yalan demeyeyim şimdi :hihi:

H

Hera

Misafir
Kaprisli
Yerli yersiz pek çok şey istiyor, önünüzde duran şeyleri ise istemiyorsunuz. İlle de imkansızı deneyecek, bu arada kendinizden çok başkalarını yoracaksınız. Olmadık zamanlarda çıkardığınız huysuzluklar yüzünden insanları üzüyor, aynı zamanda kendinize de eziyet ediyorsunuz. Galiba yanlış bir dikkat çekme stratejiniz var

Evet kaprisliyim :dill:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Sakin
Özellikle aşk ilişkilerinde kapris yapamayan, uysal, sakin bir yapınız var. Hatta o derece ki kapris nedir, nasıl yapılır, niye yapılır asla bilmiyor ve merak da etmiyorsunuz. Siz yapmadığınız için de eş dost kaprisine katlanamıyorsunuz. Çünkü hangi talebin gerçek, hangisinin kapris olduğunu anlayamıyorsunuz.
bu testte karışıklık vardı rastgele yaptım bende:hihi:

R

Rosie

Misafir
Kaprisli
Yerli yersiz pek çok şey istiyor, önünüzde duran şeyleri ise istemiyorsunuz. İlle de imkansızı deneyecek, bu arada kendinizden çok başkalarını yoracaksınız. Olmadık zamanlarda çıkardığınız huysuzluklar yüzünden insanları üzüyor, aynı zamanda kendinize de eziyet ediyorsunuz. Galiba yanlış bir dikkat çekme stratejiniz var.

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
Sakin
Özellikle aşk ilişkilerinde kapris yapamayan, uysal, sakin bir yapınız var. Hatta o derece ki kapris nedir, nasıl yapılır, niye yapılır asla bilmiyor ve merak da etmiyorsunuz. Siz yapmadığınız için de eş dost kaprisine katlanamıyorsunuz. Çünkü hangi talebin gerçek, hangisinin kapris olduğunu anlayamıyorsunuz.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Huysuz

Kaprisle pek alakanız yok anlaşılan. Sadece bir miktar huysuzluk söz konusu. Bir nevi yetmişini geçmiş aksi ihtiyarlar gibisiniz. Herşeyi talep ediyor ancak hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz. İşleri yoluna koymak için yardım istediğiniz insanlara bile huysuz yüzünüzü göstermekten çekinmiyorsunuz.

Ay huysuz ihtiyar gibisin dedi bana :ilknur: :ilknur:gerçi bir miktar huysuzlukluk olabilir yalan demeyeyim şimdi :hihi:
pastam benide huysuz buldu :dill:
huysuz bir ihtiyar dedi bu test bana:durbun:
Huysuz
Kaprisle pek alakanız yok anlaşılan. Sadece bir miktar huysuzluk söz konusu. Bir nevi yetmişini geçmiş aksi ihtiyarlar gibisiniz. Herşeyi talep ediyor ancak hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz. İşleri yoluna koymak için yardım istediğiniz insanlara bile huysuz yüzünüzü göstermekten çekinmiyorsunuz

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Huysuz
Kaprisle pek alakanız yok anlaşılan. Sadece bir miktar huysuzluk söz konusu. Bir nevi yetmişini geçmiş aksi ihtiyarlar gibisiniz. Herşeyi talep ediyor ancak hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz. İşleri yoluna koymak için yardım istediğiniz insanlara bile huysuz yüzünüzü göstermekten çekinmiyorsunuz. :3:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Huysuz

:hihh::cirla::hihh:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
pastam benide huysuz buldu :dill:
huysuz bir ihtiyar dedi bu test bana:durbun:
Huysuz
Kaprisle pek alakanız yok anlaşılan. Sadece bir miktar huysuzluk söz konusu. Bir nevi yetmişini geçmiş aksi ihtiyarlar gibisiniz. Herşeyi talep ediyor ancak hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz. İşleri yoluna koymak için yardım istediğiniz insanlara bile huysuz yüzünüzü göstermekten çekinmiyorsunuz

Bizim gibi huysuz dostlar başına dimi şekerim :hihh:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Huysuz

Huysuz ve tatlı kadıııın

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Huysuz

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
Maymun iştahlı
Tam olarak kaprisli sayılmasanız da, istekleriniz ve insanlara yaptırmaya çalıştıklarınız zaman zaman onları çileden çıkartıyor. 3 yaşındaki bir çocuk gibi her gördüğünü, duyduğunu isteyen bir yapıya sahipsihiniz. Bunları elde etmek içinse elinizden geleni herşeyi yapıyorsunuz. Daha doğrusu insanların ellerinden geleni yapmalarını istiyorsunuz.

:tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar