Kara gün 8 Asker Şehit

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105

10898413.jpg

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince askeri birliğe gece saat 02.00'de düzenlenen saldırıda, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı, 12 terörist de öldürüldü.

[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]Terör örgütü PKK'nın dün gece Hakkari'de 8 askerimizin şehit, 14 askerimizin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırısıyla ilgli Genelkurmay Başkanlığı'ndan ilk açıklama geldi

[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]'dan yapılan açıklamanın tam metni şöyle:

[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif] "Hakkâri / Şemdinli bölgesinde, Türkiye / hudut hattında görevli bir sınır bölüğüne; bir grup terörist tarafından 19 Haziran 2010 günü saat 02:00'de saldırıda bulunulmuştur.
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif] Çatışmada sekiz asker şehit olmuş, ondört asker de yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere tahliye edilmiştir.
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif] Bölge takviye edilmiş ve gece süresince çatışma bölgesine, silahlı helikopter ve topçu ateş desteği sağlanmıştır. Ayrıca,'ın kuzeyi bölgesinde tespit edilen hedefler de Hava Kuvvetleri tarafından ateş altına alınmıştır.
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif] İlk tespitlere göre; çatışmada oniki terörist etkisiz hale getirilmiştir."

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
Rabbim den şehitlerimize Rahmet diliyorum Ailelerine de sabırlar diliyorum çok üzücü bir olay Allah (cc) Laneti pkk Üzerlerine olsun

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Rabbim pkknın terorıstın kokunu kazımayı sanlı turk askerımıze nasıp etsın
onları kendı kanında bogmayı huzur refah dolu bır turkıyede yasmaayı bıze nasıp etsın
sehıtlerımın aılelerıne bol sabır:( 8 fıdan Allahım dayanma gucu ver aılelerıne:(

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Basimiz sagolsun... Allahim rahmet eylesin Ailelerine sabirlar versin
ne zaman bitecek bu daha ne kadar evlatlarimiz verecegiz topraga gencecik fidanlarimiz gidiyor ocaklar sönüyor yeter artik:kizdim:
lanet olsun onlara Türkiyemizi ne hale getirdiler:aglayan::bayrak:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
Basımız sagolsun...

Tum sehıtlerın aılelerıne ozellıkle de annelerıne Allahım Peygamber sabrı versın.

İçimdekı kini nefretı acık acık yazamıyorum ama soyleyecegım tek sey...

O lanet yaratıklara da onların bu kadar futursuzca davranmasına sebep olup yuz buldukları ınsancıklara da dunya dar gelsın dogru ölümlere rast gelmesınler...

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
hepimizin başı sağolsun..
ailelerine allah sabır versin..
pkk yı da allah kahretsin inşallah...

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
allah yakınlarına sabir versin mekanları cennet olsun :uzgun:
ben 12 eylül 1980 yılında küçük bir çocuktum hatırlıyorum o zamanları hergün birçok insan ölüyordu ve birçok asker ;son zamanlardaki bu olaylar beni korkutuyor ,inşallah son bulur ve inşallah şehit vermeyiz artık,hepsi de gencecik ana kuzusu bizi korumak için hainlerden -zebani canlarını feda ediyorlar.

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Allah kahretsin ya çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin.Havalar ısındı gene arttı şehitlerimiz.Son olsun diyorum inşallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar