Kara tahta tarih oluyor

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215

e424ef08-bd4c-4d72-a88f-fdb9b250a71e.jpg

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Fatih'teki bir ilköğretim okulunda düzenlenen etkinlikte, akıllı tahtayı tanıttı.

Sabah saatlerinde Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu'na gelen Bakan Çubukçu'ya, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Bakan Çubukçu, akıllı tahtanın, öğrenmeyi keyif ve eğlenceli hale getireceğini söyledi.

Önümüzdeki yıllarda akıllı tahtanın bir çok okulda yaygın şekilde kullanılacağını belirten Çubukçu, şunları söyledi:

"Hem öğretmeyi, hem de öğrenmeyi zevkli hale getiren bu teknolojinin eğitimde kullanılması henüz çok yeni. Önümüzdeki yıllarda akıllı tahtalardan daha çok yararlanılacağına inanıyorum. Günümüzün ihtiyaçları ve geleceğinin planlanması çerçevesinde yeniden tanımlanan müfredatın, bilişim teknolojileri ile güçlendirilmesi bir zorunluluk olarak karşımıza çıkıyor. Öncelikle ülkemiz genelinde bilgisayarlı eğitime ağırlık verdiğimizi, bütün ilk ve ortaöğretim kurumlarında bilişim teknolojileri sınıflarının tamamında internet bağlantılarının kurulduğunu belirtmek isterim. 2006 yılından bu güne kadar 2665 okulumuzun bilgisayar teknolojisi sınıflarında interaktif tahta sağlanmıştır. Bugüne kadar kurulan 350 akıllı tahta sistemine eklenecek olan 850 tahta ile Fatih ilçesinde akıllı tahta olmayan okul kalmayacak."

Bakan Çubukçu, açıklamalarının ardından akıllı tahtayı tanıttı.

iha Yayın Tarihi : 02 Ocak 2010 Cumartesi 13:51:25 Güncelleme :02 Ocak 2010 Cumartesi 13:53:42

Alıntı

OP
tatlıpozan

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
güzel fikir aslında tozdan uzak ama ben tebeşiri özledim :gitme::gitme:

Canım biz zaten çocuklara kendi paramızla aldık.

paratopladık aramızda bayaa masraflı oldu ama çoktandır kullanıyorlar bu tahtayı..

Hatta eski okula almıştık ordaki orda kaldı okul değişti yeni okula yine aldık:kizdim:

Milli eğitim destekli değil tamamen kendi paramızla aldık daha neler neler aldık :gitme:

Herşey çocuklarımız için.

Bu arada öğretenler için de büyük rahatlık :hhhhhh::hhhhhh:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Mıllı egıtım bırde mufredata el atsa ya.:kizdim:Akıllı cocuk gerek akıllı tahta degıl:kizdim:Yaygınlasacakmıs pehhhh.Okulların komur paralarını bıle karsılamazken lavabolarını velı destegıyle onarılırken okulların akıllı tahta yaygınlasacakmıs oyle mı:kizdim:

OP
tatlıpozan

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Mıllı egıtım bırde mufredata el atsa ya.:kizdim:Akıllı cocuk gerek akıllı tahta degıl:kizdim:Yaygınlasacakmıs pehhhh.Okulların komur paralarını bıle karsılamazken lavabolarını velı destegıyle onarılırken okulların akıllı tahta yaygınlasacakmıs oyle mı:kizdim:

:eek::eek::eek::eek:

:hhhhhh::hhhhhh:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Kara tahta kalkalı çok zaman oldu,hatta akıllı tahtalar çıkalı milat oldu..
Kedijike katılıyorum halen okul wc leri pislik içinde
Eğitim desen ülkemizde halen sıfırlardayız.
Sırf tahta değiştirmekle olmuyor eğitim maalesef

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar