Kardeşimin nikahına herkes davetlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
9 yıllık bir birlikteliği nihayetinde güzel bir evlilikle birleştiren çok sevdiğim evimizin 4 numaralı güzel kardeşimin nikahına bütün hanımefendi ailesi davetlidir.
Bu güzel günde mutluluğumuza ortak olmak isterseniz işte davetiyemiz:hanimbye:

][/URL]

Tepki
40
işaLLAh bir ömür boyu mutLu oLurLar....aLLahım tez zamanda evin 5.numaraLı kızı evLenir işaLLar (yani ben):yandanyandan:ama önce bitanemin askerden geLmesi Lazım...HayırLısıyLada GeLecek işaLLah....

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
işaLLAh bir ömür boyu mutLu oLurLar....aLLahım tez zamanda evin 5.numaraLı kızı evLenir işaLLar (yani ben):yandanyandan:ama önce bitanemin askerden geLmesi Lazım...HayırLısıyLada GeLecek işaLLah....

Darısı senin başına,hele bir askerimiz sağ salim gelsinde inşallah seninde mürvetini görürüz.Rabbim bir yastıkta kocatsın inşallah.:gozluk:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
hayırlı olsun Allah biyastıkta kocatsın mutluluklar dilerim..uzaktayım gelemiyecem:) şimdiden tabrikler...

Güzel temenniler için teşekkür ederim Oruc canım.Rabbim bütün herkeze nasip etsin sevenler bir an evvel kavuşsun inşallah:cicek:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
-hmmAllah mesut etsin yeni evlenen arkadaşımızı şahmaran.Ben gelemesem de dualrım orda olur.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

Canımsın teşekkür ederim birtanem.-hmmGelemeyenler için resim eklerim bende,resimlerle ortak oluruz mutluluğumuza:dusun:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Evet kızlar inanın o kadar heyecanlıyımki kendi nikahım aklıma geldi yerde aynı
ağlamazsam iyi şimdi nikahımın kıyıldığı yere bir de bebişimle gideceğim.
Ben salı akşamından anneme gideceğim c.tesi kına pazar nikahımız olucak dağıtıcam valla
Kına da kimse beni tutamaz Şahmaran da bir kaç gün sonra peşimden gelicek:D.Her günleri inşallah bu kadar heyecanlı ve bugun ki sevgileri
umarım hiç azalmaz.Darısı bekar kızlarımızın başına....(amin)

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
sonsuz mutluluklar dilerim yeni evlenecek olan çiftimize allah ağızlarının tadını bozmasın ,bir ömür boyu mutlu olsunlar canım.....sizleride tebrikederim artık abla kardeş görümcemi oluyorsunuz kız tarafımı erkek tarafımısınız bilmediğim için:):)bu arada anneniz nasıl oldu canım ya ne zamandır sorucam unutuyorum umarım iyidir ellerinden öperim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar