Kardeşimle birlikte kankama yaptığımız hediyeler

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
pwkh.jpg

pwnr.jpg

pwpj.jpg

Bunu içine hediyelerimizi koymak için yaptık içinde plastik büyük saklama kabı var içinin her yerine elyaf dolgu yaptık sonra mavi gri simli kumaşla kapladık o içindeki tül duvak..onu koyup üzerine içine yerleşecek kadar karton kestik onu da elyafla ve kumaşla kaplayıp tülün üstüne koyduk en sonda tülü tutması için başka bir tülle kuşak yapık onu da taşlarla ve ordaki taş bebekle süsledik...anlatması kolay ama yapması baya zordu...güle güle kullansın inşallah beyenir o herşeyin en güzelini hakediyor....

pwrw.jpg

pwsg.jpg

içine hazırladığımız hediyeleri tülle sarıp mavi kurdelayla bağlayıp koyduk

pwtl.jpg

pwty.jpg

bu da hazırladığımız kapı süsümüz kartondan yuvarlak kestik elyaf dolgu yapıp kalın krem saten kurdelayla sardık üzerine yaptığımız renkli ponponları yapıştırdık en sonda yine taş bebeği silikonla yapıştırdık

uğraştık ama değdi biz çok beyendik inşallah kankamda alınca çok sevinir daha haberi yok yarın yollıcaz inşallah:))

peki siz beyendiniz mi? yorumlarınızı bekliyorum...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Süper olmuş ne diyeyim ellerinize sağlık çok hoş bir hediye :huhuu:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
dün akşam hediyelerimiz yerine ulaştı çok mutlu oldu canım benim ya:huhuu:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
İlknurum ellerinize sağlık canım harik olmuşlar çok beğendim sende ne marifetler varmışda haberimiz yokmuş tatlışım Kankan ve meleği güle güle kuullanmayı nasib etsin Rabbim tez zamanda kendi bebğin içinde bunlardan yapmanı nasib eylesin canım benim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar