Kardeşlerine tacavüzden tutuklandı!

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
20 yaşındaki M.T. 5 yıldır iki kız kardeşine tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklandı.
Sivas merkeze bağlı Hasbey Köyü'nde oturan 20 yaşındaki M.T., kız kardeşleri 16 yaşındaki S.T. ve 17 yaşındaki B.T.'ye 5 yıldır tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merkeze bağlı Hasbey Köyü'nde, 5 çocuklu D.T. ve F.S. çiftinin, ilköğretim okulu 8'inci sınıfta okuyan S.T., sınıf öğretmenine, ağabeyi M.T.'nin, kendisine ve ablası B.T.'ye yıllardır tecavüz ettiğini söyledi. Bu olay üzerine öğretmen, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirerek yardım istedi. Sivas Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hasbey Köyü'ne giderek, iki kız kardeşle, yakınları ve komşularıyla görüşmeler yapıp ifadelerine başvurdu.

Kız kardeşlerin ağabeylerinin kendilerine 5 yıldır tecavüz ettiğini söylemeleri üzerine jandarma ekipleri M.T.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadesinin ardından Adliye'ye sevk edilen ve savcıya verdiği ifadede suçunu kabul eden M.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ay midem kalkti nasil bir pisliktir bu ya kendi kardeslerine tecavuz zaten igrenc de bir de kendi bacina ay cok kotu oldum
muebbet yatsin orda boyle insanlardan insan bile denemz ama nefret ediyorum:sinir::sinir::sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar