Karınca yumurtası yağı ile istenmeyen tüylere çözüm

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
karinca-yumurtasi-yagi-iade-garanti__17977232_0.jpg

Tala İran'dan ithal edilen bir üründür. Tala tüy dökücü geçmişten bugüne kadar istenmeyen tüylere karşı ağrısız, iğnesiz kullanımı ile Orta ve Uzak Doğu'da kadınların ve erkeklerin gözbebeği haline gelmiştir.

Yeni doğmuş bebeklerin koltuk altı ve diğer bölgelerine sürülerek ileride tüylenmesini engelleyen Tala karınca yumurtası yağı, yetişkinlerin düzenli kullanmasıyla da istenmeyen tüy sorununa çözümdür.

Kullanım Şekli

Tüylü olan bölge klasik yöntemlerle (ağda, cımbız, epilasyon, vb) tüylerden arındırıldıktan sonra, temizlenen bölgeye elinizle masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İle rleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. 4-6 seans (takriben 4-6 ay) sonrasında tüylerinizden tamamen kurtulmuş olursunuz.

Tala'nın hiçbir yan etkisi yoktur doğal karınca yumurtası yağı içerir, bu nedenle yüzünüz dahil vücudunuzun en hassas bölgelerinde bile kullanabilirsiniz. Yüzünüzdeki tüylerden bir şişe karınca yumurtası yağı ile kurtulmanız mümkündür.

Klasik yöntemlerle tüyler alındıktan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın, yağ tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemin etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar beklenip işlem yeniden tekrarlanır.

pıyasada cok fazla taklıtı varmıs orjınalı

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
sağol canım.teyzem kullandı bundan bir ara ama uzun iş diye bıraktı :D hemen bitsin tüyler istiyoruz da öyle bir şey yok işte :D

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Teşekkürler:) Ben de kullanıyorum karınca yağı etkisini görmeye başladım; ama ilk seansta bir kaç gece sürmem gerektiğini bilmiyordum. Sormayı da akıl edememişim alırken:) Bundan sonra daha düzenli kullanayım en iyisi.

Tepki
64
bizim oralarda bebeklere tüyleri az çıksın diye baharda karıncaların yuvalarındaki toprak sürülürdü saçma gelirdi. karınca yumurtası yağı sonuçlarının olumlu olduğunu duydukça eskilerin bir bildiği varmış diyorum :panter:

Tepki
8.216
ben kullandığım sürece faydasını görmüştüm fakat kullanmadığımda yine aynen devam etti yaa gittikçe azalıyordu ne güzel :sila:

Gönül

Yeni Üye
Tepki
13
cnm inanmayin annemde kullandi baya bi süre bosuna kac sise almisdik bide televizyonlarda sonra gösderdi yalan oldugu aciklandi

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ben de kullanmaya başladığımda batıklar artmıştı şimdi duruyor evde kullanmıyorum.
Kesin çözüm lazer epilasyon bence başka türlü çok zor...
:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar