Malzemeler:
2 adet tavuk gögsü (500 gr)
yeşil sogan
dereotu
sarımsak
ceviz
2 kase yogurt
1,5 yemek kaşığı mayonez
biraz zeytin yağı
tuz
Yapılışı:
tavuk gögüsleri haşlanır.taze sogan ve dereotu ve haşlanmış tavuk gögsü dogranır.yogurt ezilir içerisine sarımsak rendelenir mayonez koyularak karıştırılır içine dogranmış tavuk etleri taze sogan dereotu koyulur biraz zeytinyağı ilave edilerek karıştırılıriri parçalar halınde kırılmış cevizler son olarak ilave edilir(kararmaması için)servis tabağına alınarak üzeri düzeltilir nane ve kırmızı toz biberle süslenir biraz dinlenmesi için serin bir yerde bekletilir.
Afiyet olsun...
alıntı
2 adet tavuk gögsü (500 gr)
yeşil sogan
dereotu
sarımsak
ceviz
2 kase yogurt
1,5 yemek kaşığı mayonez
biraz zeytin yağı
tuz
Yapılışı:
tavuk gögüsleri haşlanır.taze sogan ve dereotu ve haşlanmış tavuk gögsü dogranır.yogurt ezilir içerisine sarımsak rendelenir mayonez koyularak karıştırılır içine dogranmış tavuk etleri taze sogan dereotu koyulur biraz zeytinyağı ilave edilerek karıştırılıriri parçalar halınde kırılmış cevizler son olarak ilave edilir(kararmaması için)servis tabağına alınarak üzeri düzeltilir nane ve kırmızı toz biberle süslenir biraz dinlenmesi için serin bir yerde bekletilir.
Afiyet olsun...
alıntı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.