Malzemeler;
5adet patlican
1bas sogan
500gr. Kiyma
3adet sivri biber
Baharat istege gore
2y.kasigi salca.
Yapilisi;
Kiyma sogan ve biberi kavurdum baharatlariniza ekledim. Patlicanlari alacali soyup ortalarini kesip kizarttim. Hazirlanan ic harci icine doldurdum. Tepsiye yerlestirdim istege gore patatesde koyabilirsiniz ben oyle yaptim. Salcali su yapip uzerine dokmedim kenarlarindan patlican boyutunu gecmicek sekilde dokup firina verdim.
Afiyet olsun
5adet patlican
1bas sogan
500gr. Kiyma
3adet sivri biber
Baharat istege gore
2y.kasigi salca.
Yapilisi;
Kiyma sogan ve biberi kavurdum baharatlariniza ekledim. Patlicanlari alacali soyup ortalarini kesip kizarttim. Hazirlanan ic harci icine doldurdum. Tepsiye yerlestirdim istege gore patatesde koyabilirsiniz ben oyle yaptim. Salcali su yapip uzerine dokmedim kenarlarindan patlican boyutunu gecmicek sekilde dokup firina verdim.
Afiyet olsun