:ask::ask: ayyyy canım benimmm hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim kuzumbitterimm çok sevindim senin adına :ask: ayrıca yakısıyorsunuzda maşallah size -alkis hadi bakalım bir yastıkda inşallah
Valla baara baara gidiyomayyyyyy gitti gittti bizim kız gitti..
Romantik şey bende diyorum bizim bitter nerelerde ayol kız kaçamaklardaymışda haberimiz yok :gulsemmi:
oh valla romantizmin dibine vurmuşsunuz..
Canoo senin adına çok sevindim ben hayırlısı olsun.
Tez zamanda evlenin insallah
minnak minnak bitterleriniz olsun
:nazo:
hadi bakalım inşallah
hakkında hayırlısı olsun canım
ben bulurumBitos Allah tamamına erdirsin kuzum hangi ara buldun nan çapkın seniiii
Yasine ne oldu eski bir anı olarak kaldıyasine ne oldu
Ay dur azcık "Sürpriiiiiiz" diyen yazının başına gülem kasımda aşk başka diyo ya yiriiiim seniiiiiiii :koKasım masım değil aşkcağızınız ömürlük olsun bal kaymağım
Yapraklı resimler şahane çıkmış bittim :kayris: Enişteyle çıktığın resimde ne güzel bakmışsın kız yanımda huzur der gibi Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah
@Çilekli Sakız sen bilmiyon mu ya bu bitter ortada yoksa kesin flaş haberle gelir gündeme bomba gibi düşer diye :ko
Ben kesin öyle yaparım çok normal birşey söylermiş gibi söyler ee sizden naber hadi şu konuyu bu konuyu hortlatırım diye dalarım foruma :ko
:gul::gul: izle izle bakalım ne olcak ne bitcekElimde çiğdem çitleye çitleye izliyorum @bitter_im seni haberin ola tez zamanda kıy nikahı
@nk83 ben evlendim diye gelecek birgün yüreğime inecek
:nazo: Ben hiç konduramıyorum nedenseBen kesin öyle yaparım çok normal birşey söylermiş gibi söyler ee sizden naber hadi şu konuyu bu konuyu hortlatırım diye dalarım foruma :ko
Hele senden öyle bir atak kesin bekliyorum sende az değilsin bomba etkisi yaratacaksın ahada şuraya yazıyorum :ko