Kaşlarınızı baştan yaratın!

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Kaşlarınızı baştan yaratın!

Biraz dikkat ve biraz özenle kaşlarınıza kusursuz bir şekil verebilir ve gözlerinize daha anlamlı ifadeler kazandırabilirsiniz.

Kaşlarınızı bir uzmana teslim etmek yerine kendiniz de şekillendirebilirsiniz. Elbette bazı ayrıntıları gözetmek şartıyla:

• Önce sıcak bir duş alıp gözeneklerin buharla açılmasını sağlayın.

• Kaşlarınızı alırken her seferinde tek tüyü alın ve hareketinizi mutlaka kaşın çıkış yönüne göre gerçekleştirin.

• Acıyı engellemek için evde kaşlarınızın üzerine kısa bir süre için buz tutun.

• Kaşlarınızdaki boşlukları doldurmak için kaş kalemleri yerine fırçalı kaş boya setlerini deneyin. Fırçanın yumuşak dokunuşları sert kalem darbelerinden çok daha doğal gözükür.

• İşinizi bitirdikten sonra cildinize mutlaka sıkılaştırıcı bir tonik uygulamayı ihmal etmeyin.

• Cımbızla aldığınız kaşlarınızın etrafı şişip kızarabilir. Dışarı çıkacaksanız bunları az miktarda kapatıcı sürerek kamufle edebilirsiniz.

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
ben kaslarımı kendım alıyorum
tek derdım kaslarımın seklının asagı dogru olması ne kadar elle yukarı dogru kaldırsamda hepasagıdalar.

figence

Yeni Üye
Tepki
3
be n kaş aldırmaktan nefret ediyorum kaşlarımı kendim alıyorum kuaför nefesi beni rahatsız ediyor

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
benimde kuaför arkadaşım hallediyordu ama evlendi şimdide oğlu oldu bende başkasına aldırdım bozdu düzeltmeye ugraşıyorum:kizdim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
benimkilerde çok seyrek sinir oluyorum ama ne yapalım hiç yoktan iyidir:))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar