Kaybedenlerkulubü(25 Mart )

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
fcb6734d5a9550f7b16252fcfb9cc48c_1289641251.jpg

Kaybedenler Kulübü

Yönetmen Tolga Örnek
Senarist Mehmet Ada Öztekin Tolga Örnek
Yapımcı Tolga Örnek
Görüntü Yönetmeni Burak Kanbir
OyuncularNejat İşler,Yiğit Özşener,Ahu Türkpençe ,İdil Fırat ,Rıza Kocaoğlu ,Serra Yılmaz ,Erdal Küçükkömürcü ,Şafak Başkaya ,Şenol Erdoğan ,Cengiz Bozkurt

Gösterim Tarihi 25 Mart 2011

Alternatif kitaplar basan bir yayınevinin sahibi olan Kaan ile Kadıköy'de bar işleten, çok sıkı bir plak ve efemera koleksiyoneri olan Mete, 90'lı yılların ikinci yarısında, sanki bir yerde oturmuş konuşuyorlarmış ve kimsenin bundan haberi yokmuş gibi bir radyo programı yapmaya başlarlar. Yaptıkları program zaman içinde hem onların hem de dinleyenlerin hayatını değiştirecektir. Programın şöhreti hızla yayılırken Kaan ve Mete eski hayatlarına aynen devam ederler. Hergün başka kadınlarla yalnızlığını gidermeye çalışan Kaan, aradığı aşkı Zeynep'te bulur ve bu aşkı tutkuyla yaşamaya çalışır; aralarındaki hayat görüşü farklılığına rağmen.film.gen.tr

[DM]video/xgnpal_kaybedenler-kulubu-fragman_shortfilms[/DM]

kaybedenler-kulubu.jpg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
12985862.jpg

Bu film fenomen olacak

Tolga Örnek’in hem yönettiği “Kaybedenler Kulübü”, sinema eleştirmenlerinden tam not aldı.

Tolga Örnek’in hem yönettiği hem de Mehmet Ada Öztekin’le birlikte senaryosunu yazdığı, başrollerini Ahu Türkpençe, Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in paylaştığı “Kaybedenler Kulübü” filmi, 25 Mart’ta vizyona girecek. Filmin basın gösterimi dün Maçka’daki G-Mall Sineması’nda yapıldı. Gösterime katılan sinema eleştirmenleri, filme tam not verdi. Basına yansıyan sevişme ve öpüşme sahneleri için de eleştirmenler tarafından “Dozunda ve estetik” yorumu yapıldı.
Eleştirmenler ne dedi;
"OYUNCULUKLAR BİRİNCİ SINIF"
Atilla Dorsay: “Sinemamızda son dönemde yapılmış en modern, en genç işi film. Bütün bohem hayatı ve mutsuz gençliği, tatminsiz insanları anlatıyor. Oyunculukların hepsi birinci sınıf. Özellikle Nejat’la Yiğit harikalar. Sevişme sahneleri de çok estetik verilmiş, hiç rahatsız etmiyor.”

"TURNAYI GÖZÜNDEN VURMUŞ"
Serdar Akbıyık “Son dönemde seyrettiğim, gençlere seslenen en başarılı film. Tolga’nın bakışını çok beğendim. Bu filmde turnayı gözünden vurmuş. Oyunculuklar da çok başarılı. Ben “Bu film fenomen olacak” diyorum. Bir sinema filminde olması gerektiği kadar sevişme sahnesi var.”

"SENARYO AKILLICA YAZILMIŞ"
Alper Turgut “Beklediğimden daha iyi bir film olmuş. Film, kadın-erkek ilişkilerinde batar diye düşünüyordum ama iyi toparlamışlar. Senaryo akıllıca yazılmış. Nejat İşler’e rolü çok yakışmış, hiç sırıtmamış.
Sabah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar