Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben misafirim geldiği zamanlar bana hazırlık yapıverdiği zamanlar derim mesela hamarat insanın hli başka sen güzel yapıyosun filan diye e kadar güzel sözü de hakediyo diye düşünüyorum
ben ederim çünkü yemekleri harika yapar (kendi annem kadar olmasada :gul birde bana ufak tefek şeyler örür bazen teşekkür ederim tabiiki birde eşimi güzel yetiştirmiş yeri gelince derim yani hakedene hak ettiğini veririm
Kayınvalidemle çok fazla bir arada olmadığım için iltifat edecek kadar samimileşemedim ama iyi anlaşırız ve hep aynı fikirde oluruz.
O bana iltifat etmişti birkaç kez.Yani iltifat mı bilmem ama iyi ki eşimle ben evlenmişiz ben ona çok iyi gelmişim falan filan.
iltifat etmekmi o etmişmiki acaba ben edecem:kizdim:
oğlunu doldurup doldurup üstüme salan ve yuvamızı dağıtmak isteyen
oğluyla aram bozukken
ne yapıyon demeyen k.valideye iltifat he avcunu yalasın :kizdim:
kaynanam insanı pek yüzüne karşı öven biri değildir
bana iltifat eder..ilk iltifatını ben 9 senelik evliyken etmiştide çok şaşırmıştım o zamana kadar ağzından duymadığım için :sok hatta inanamamıştım
bende ona ederim..yaşını göstermeyişine edilen iltifatlar çok hoşuna gidiyor ..nabza göre şerbet veririm
kayinvalidem Allah icin beni herzaman her yerde el üstünde tutar iltifatlarida cabasi
benim icinde ayni sey gecerli
biara aramiz bozuldu
yeni yenidir yine toparlaniyoruz
her seyden önce esimin biricik annesi
benimde bas tacim