Kayınvalidenizin ayagina cayi döksen :D:D:D

Tepki
68
evde misafir dolu ve sen onlara hizmet ediyosun caylari getirirken tökezidin ve bardakdaki cay kaynanayin ayagina döküldü millet sokta kaynana viyak viyak bagiriyo sen sokhaldesin ve okadar insan icinde esin sana okkali bir tokati indirdi yüzüne ve beceriksiz bencillll dedi ne yapardin???

OP
K
Tepki
68
yasanmis cnm yasanmis konyanin bir köyünde hala yasanmakta gene benim bu anlattiklarin igne ucukadar bisiy o meshur köye gitseniz demekki sokkomasindan cikamayacaksiniz ama malesefki elkizi diye eziyet etmekten hoslanan es vede kaynanalar var

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
O zaman diyeceğim tek şey... O kişilerde ego sorunu var. Psikolojik sorunları var. Gidip ilk önce kafalarındaki birkaç tahtayı ekletsinler.:kahve:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
yasanmis cnm yasanmis konyanin bir köyünde hala yasanmakta gene benim bu anlattiklarin igne ucukadar bisiy o meshur köye gitseniz demekki sokkomasindan cikamayacaksiniz ama malesefki elkizi diye eziyet etmekten hoslanan es vede kaynanalar var

sanki şehirlerimizde yok
ben nemi yapardım bana tokat atan adamın üstüne o tm dökülmemiş çaydanlığı fırlatırdım
be salak adam bilerekmi yaptık ana'nı yakmakta

Tepki
914
açtığınız konularda sanırım hep başınıza gelenleri yazmışsınız ..anladığım o ...ben olsam bi tane de o eşe tokat indirir kapıyı çeker çıkardım ..nedir yani bu kadar basit ve sizden kaynaklanmayan bir olaydan dolayı herkesin içinde size tokat atabilecek kadar dengesiz ve ruh hastası biriyse kimbilir daha neler yapacaktır yapıyordurki böyle bir adamla yaşamak mümkün değil

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
açtığınız konularda sanırım hep başınıza gelenleri yazmışsınız ..anladığım o ...ben olsam bi tane de o eşe tokat indirir kapıyı çeker çıkardım ..nedir yani bu kadar basit ve sizden kaynaklanmayan bir olaydan dolayı herkesin içinde size tokat atabilecek kadar dengesiz ve ruh hastası biriyse kimbilir daha neler yapacaktır yapıyordurki böyle bir adamla yaşamak mümkün değil

aynen katılıyorum size
bana milletin içinde tokat atacak he o eli kırarım ben
insanlık hali ne var yani isteyereki oluyor herşey
aman bu erkek milletinde ne kadar kıymetli anaları var ya
o kaynanada mahsustan bağırıp çağırmıştır yalandan yani benim k.valide de yapar bazen nomaralar hastalık üzerine
ben yemem de eşim yer her zaman anası ya baktırıyo kendine

cedrina

Yeni Üye
Tepki
12
kaza ile insan ölüyor bu kadar tepkiye gerek yok diye düşünüyorum,ama benim böyle düşünmem bu tür insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazıkki,insan olmanın bir gereği olarak biraz daha olgun olmalı,olgun davranmalı

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Aynen geri vururdum, herkesin arasinda ve hic bir zaman böyle davranamaz. -kizgin

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
evde misafir dolu ve sen onlara hizmet ediyosun caylari getirirken tökezidin ve bardakdaki cay kaynanayin ayagina döküldü millet sokta kaynana viyak viyak bagiriyo sen sokhaldesin ve okadar insan icinde esin sana okkali bir tokati indirdi yüzüne ve beceriksiz bencillll dedi ne yapardin???

Çay döküldü ne yapacaksın afedersin deyip hemen duruma çare bulup kadınla ilgileneceksin :ne: o eş diye bahsi geçen yaratıkta bu yüzden tokat atıyor hakaret ediyorsa ona da hayatının tokatını atıp hayatından derhal def edeceksin :mad:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar