Kayınvalidenizle aranız nasıl?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bizim aramız da kötü değil bana hiç bi zararı olmadı ama ısınamadım işte benim için var da yok gibi aslında..

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
uvey v e kültür farkı cokk
oz gelınler ı bıle ıllallah dıyo
ama kayınpederım ah o bır baska ne kadar kultur farkımızda olsa
zekı akıllı

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
Benim çok iyi onu çok seviyoruum büyügüm atam onlar herzaman başımızın üstünde şimdi yatalak oldu canıım benim 29 sene beraber kaldım onla çalıştıgım için görümcem bakıyor ama emekli oldum 2 sene ayrı kaldım ondan hep onun eksikligini aradım şimdi emekli oldum ona bakacagım yanıma alacagım Allah kimseyi yataklara düşürmesin yarabbim

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
Kayinannem 46 yasinda bana göre cok genc benim annem 62 olacak bu sene. Bu yüzden onu anne gözüyle görmekte zorlaniyorum birazcik :) Kendisinin kizi olmadigi icin gelinlerine cok düskün. Ama kimse mükkemmel degildir dimi? Kayinannemin de hoslanmadigim bir davranisi var. Karsisinda ki insani istemeyerekte olsa kolayca üzebiliyor. Ki biliyorum bunu farkinda olmadan yapiyor ama ne bileyim insan alinabiliyor bazi davranislarina :) Simdiye kadar büyük bir sorunumuz olmadi sükür ki. Kendisi de zamaninda kayinannesi ve kayinpederinden cok cektigi icin kendi evlatlarina ve gelinlerine karsi fazlasiyla iyi davraniyor. Ama dedigim gibi kimse mükemmel degil. Gelin ve kayinanne arasinda elbette ki ufak tefek atismalar olacaktir olmalidir :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar