Kayıp Şehir (Kanal D)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
kay%C4%B1p+%C5%9Fehir+dizisi.jpg

Kayıp Şehir

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 21.09.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin; içten ve sıcak hikayesi, diyalogları, müzikleri, göz dolduran oyunculuk performansları ve görsel kalitesiyle daha ilk bölümden, izleyicilerden tam not alan ve büyük beğeni gören yeni dizisi “Kayıp Şehir” bu akşam 2. ve yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaşıyor. Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça’nın kaleme aldıkları, müziklerini de Demir Demirkan’ın yaptığı “Kayıp Şehir”; İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların uğradığı ayrımcılığı, işçi ile emekçi sorunlarını ve sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne seriyor. Ve bütün bunların odak noktasında da, mahalleye yeni gelen Toptaş Ailesi yer alıyor.

İrfan, yıllardır hayalini kurduğu futbol takımında oynamaya çok yaklaşmışken, Ethem’in hiçbir sebep göstermeden vazgeçmesi üzerine büyük yıkım yaşar. Toptaş Ailesi’nin yeni geldikleri ve ayak uydurmaya çalıştıkları İstanbul’daki en büyük sorunları para sıkıntısıdır. Hakan'ın okula yeni başlayacak olması Meryem'i bir yandan sevindirirken, diğer yandan hüzünlendirir. Çünkü elindeki para, küçük oğlunun okul kıyafetlerine yetmemektedir. Kulüp başkanı Ethem ile sokakta karşılaşan İrfan onu ikna etmeye çalışır. Ancak aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüşür. Kadir’in futbol sevdasından vazgeçmesi için ona kendi çalıştığı yerde ufak bir iş ayarlar. Ancak futboldan bir türlü kopamayan İrfan yine kafasının dikine gider. Üstelik de hem Kadir’in hem de kendisinin başını derde sokar. İsmail ise bir karar verir. Verdiği bu karar annesi Meryem ile aralarının açılmasına neden olur. Mahallede seyyar parfüm satan siyahi genç Daniel, mallarını kaptırır. Hiç ummadığı bir anda Seher iyilik meleği olarak karşısına çıkar. Aysel ve İrfan arasındaki gerçekleri öğrenen Ethem ise verdiği karardan ötürü pişman olur. Ancak, Ethem'le Aysel'i baş başa gören İrfan kontrolünü kaybeder ve büyük bir delilik yapar.

Yapım : In D House Yönetmen : Cevdet Mercan Proje Tasarım :Tomris Giritoğlu Senaryo : Yıldırım Türker, Murat Uyurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakcı, Leyla Olça Müzik : Demir Demirkan Oyuncular : Gökçe Bahadır (Aysel), Nik Xhelilaj (Kadir), İlker Kaleli (İrfan), Nazan Kesal (Meryem), Uğur Polat (Ethem), Cansu Tosun (Zehra), Elifcan Ongurlar (Seher), Tugay Mercan (İsmail),Taner Ölmez (Sadık), Şebnem Hassanisoughi (Zeynep), İhsan Berk Aydın (Hakan) ve Ahmet Mekin (İsmail Dede)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
kay%C4%B1p-%C5%9Fehir-dizisi154_1630_154.jpg

trans.gif

Kayıp Şehir

trans.gif

Tarih-Saat: 28.09.2012 22:30

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp Şehir” bu haftadan itibaren artık saat 22.30’da ekrana gelecek. Büyük bir beğeni ve ilgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; Ethem, arabasına zarar veren İrfan’dan şikayetçi oluyor. Polis de İrfan’ın evine geliyor. Hırsına yenilen İrfan, kamyonu ile Ethem’in arabasını ezer. Yaptığı hatayı sonradan fark ettiğinde ise iş işten geçer. Karışıklıktan faydalanıp olay yerinden kaçmaya çalışır ancak, Ethem onu görmüştür. Üstelik kaza sırasında kamyonun arkasındaki çamaşır makinesi de düşüp hasar görmüştür. Olayı öğrenen Kadir çılgına döner. İş yerine fark ettirmeden Zeynep ile makineyi bir şekilde tamir ettirmeye çalışırlar. Hakan ilkokula başlayacaktır ancak, okula gerekli parayı ödeyemeyen Meryem, çaresiz müdürün teklifini kabul etmek zorunda kalır. Annesini okulda cam silerken gören Hakan, bu duruma bir anlam veremez. Ethem’i yumuşatmak için Aysel araya girer. İrfan, Ethem’den özür dilemeyi kabul ederse hapis yatmaktan kurtulacaktır. Ancak bu durumu gurur meselesi yapan İrfan teklifi kabul etmez. Çamaşır makinesini tamir ettirmek için para arayan Kadir, abisi İsmail’den yardım ister. Onunla buluşmak için İsmail’in verdiği adrese gelen Kadir, orada büyük bir sürpriz ile karşılaşır. Apaçiler’e sempati besleyen Sadık, bizzat onların içine girmek için bir fırsat bulur. Ancak bu fırsat Seher ve Hakan’ın incinmesine, zenci Daniel’in ise yaralanmasına neden olur. Taksi durağında işe başlayan İrfan, futbol aşkını kalbinden bir türlü söküp atamaz ve şansını bir kez daha denemeye karar verir

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Kesinlikle tuttu:kayris:
Tam bir aile dram dizisi çünkü.
Dün gece ilk bölüm tekrarı vardı ben resmen kitlendim ekrana.
Bu akşamın olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Fedakar bir anne,çocuklar.....

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ya ben bu dizinin 2.bölümünü seyrediyorum sandım ama 3.bölüm olmuş bile,nasıl atlamışım:gul:
Netten hemen ilk bölümünü izlemem lazım.
Bu arada Nur yaşan söyledi yoldayım diye,reklam girdi anam:bayil:
Hemen bitsin bu reklam arası meraktan çatlayacağım makine geldi demişlerdi bakalım nasıl kıvıracaklar.
Bu arada çocukları uyutmak için ara verdim bu arada kaçrıdıklarımda var,ay süper yaaa inan nasıl bir dizidir seyrederken kendimi kaybediyorum resmen.Sanki içinde ben oynuyorum:elif:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Benim gb seyredemeyen varsa ekliyorum bölümleri:
Kayıp Şehir 1.Bölüm.

Kayıp Şehir 2.Bölüm

Kayıp Şehir 3.Bölüm

Kayıp Şehir 4.Bölüm

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
Bende bayıla bayıla izledim bölümlerini :huhuu:

Evet aysel ticavüz edilmiş, saçlarını yoluyorduya. Cocukken öyle oynarken tecavüz edilmiş. Ne ağladı benimde içim burulmuştu :uzgun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

trans.gif

Kayıp Şehir

trans.gif

Tarih-Saat: 05.10.2012 22:30

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları sevilen dizisi Kayıp Şehir bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; İrfan antrenörden gelecek haberi heyecanla beklerken, Meryem tüm gelişmeleri İrfan’ dan saklıyor.

İrfan bir şans daha istediği antrenörden gelecek haberi heyecanla bekler. Annesini okulda cam silerken gören Hakan, onun bir daha temizlik yapmasına engel olacak bir işe kalkışır. Ancak başı okul müdürü ile fena derde girer. Geçmişte bırakmak istediği kötü anıları ile tekrar yüzleşmek zorunda kalan Aysel, kendini içkiye verir. İrfan ve Duygu ona yardım etmek isterler fakat o her ikisini de reddeder. Sadık, Apaçilere olan hayranlığını biraz daha ileri taşır. Onlara katılmak için koluna gruba kabul dövmesi yaptırır. Dövmeyi gören Meryem evde olay çıkartır. Alışmaya çalıştığı üniversitedeki Hoş geldin partisine katılan Seher hiç beklemediği bir kişi ile karşılaşır. İsmail, unutamadığı aşkı Zeynep için ise kendini büyük bir tehlikeye atar. Üstelik bundan kimsenin haberi yoktur. Zeynep, Kadir’i arayarak İsmail’in kendi kardeşini kurtarmak için önemli bir ameliyata gireceğini söyler. Durumu öğrenen Kadir, hemen İsmail’in yanına gider. Ancak İsmail kararlıdır, Kadir’i kimseye bir şey söylememeye ikna eder. Şoförlüğün sanıldığı kadar kolay olmadığını anlayan İrfan, müşterilerle kavga dövüş İstanbul’da yol alırken, takıma kabul telefonuna annesi Meryem çıkar. Deneme maçının saati ve zamanını Meryem, İrfan’dan saklar.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Dün gece izleyemedim,o kadar youlmuşum ki kedi gb tv karşısında uyuyup kalmışım yaaa:kedim:
Ama izleyeceğim netten izleyeceğim

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

trans.gif

Kayıp Şehir

trans.gif

Tarih-Saat: 12.10.2012 22:30

trans.gif

İsmail’in hayatı tehlikeye giriyor. Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları sevilen dizisi Kayıp Şehir bu akşam heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde: Meryem’i dinlemeyip ameliyata giren İsmail’in hayatı tehlikeye giriyor. Hastaneye gelen Meryem, duydukları karışışında çılgına döner. Kendini ve İsmail’i odaya kapatarak ameliyata alınmasına engel olur. Ancak İsmail’in Zeynep’e duyduğu aşk o kadar büyüktür ki anası ne söylese ne yapsa İsmail’i vazgeçiremez. Zeynep’in kardeşi Furkan ve İsmail gecikmeli de olsa ameliyata girerler. Ameliyatta ise bir aksilik yaşanır, Furkan sağlıklı bir şekilde çıkarken İsmail’in kanaması bir türlü durdurulamaz. Kadir, İrfan’ i arar olan biteni haber vermek için ancak onun antreman maçına çıkacağını öğrenince hiçbir şey söyleyemez. Ethem ile Aysel arasında da yine büyük tartışma yaşanır. Aysel’i bulamayınca evinin kapısını kıran Ethem bunun bedelini ağır öder. İrfan’ın deneme maçına çıkacağını haber alan Ethem onu durdurmak için harekete geçer. Kendisine kurulan tuzaktan habersiz olan İrfan ise takıma alınmak için büyük bir hevesle yeşil sahaya çıkar. Gözü ise maça davet ettiği Aysel’dedir..

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Yine kaçırdım yaa,öyle arada bakabildim:mendil:
Ama çok heyecanlı gidiyor..Seyredemediğim için üzülüyorum ama olsun bir gün tüm kaçırdığım bölümleri izlemekte nasip olur.
Hem bölüm kaçırsam bile devamını izlediğimde sanki geçen bölümüde seyretmişçesine akıp gidiyor dizi bee-alkis

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

Kayıp Şehir
Tarih-Saat: 19.10.2012 22:30

Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp Şehir” en son yayınlanan bölümü bu gece yeniden ekrana geliyor. İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; İrfan, Aysel ile başbaşa kalacakları sürpriz bir gece hazırlıyor. İsmail, hastaneden eve Zeynep ile gelir. Bir umut, annesi ile aşkı arasındaki buzları eritebileceğini düşünür. Ancak Meryem ne sinirlerine ne diline hakim olur. Sürekli geçmişte Zeynep’in ailesinin onlara yaşattıklarını başına kakar. Kuru temizlemede ise işler pek yolunda değildir. Nur, bir dizinin kuru temizleme işlerini almak için Kadir’den yardım ister. Nur’un Kadir ile bu kadar yakından ilgilenmesi Zehra’nın canını sıkar. Zeynep’lerin ailesinde de sular durulmaz. Annesi Vahide, oğlunun hayatını kurtardığı halde, kızını, İsmail ile evlenme kararından caydırmanın yollarını arar. Üstelik bu kez eline iyi bir fırsat geçmiştir. İsmail’in şirketten hesabına her ay 10 bin TL para geçirdiğine dair şüphe ve bir takım belgeler vardır. Vahide’nin istediği olur, iddialar kızı Zeynep’in aklını bulandırır. Seher’i yalnız yakalamak isteyen Daniel hiç beklemediği anda karşısına çıkarak onu şaşırtır. Sadık ise iyiden iyiye Apaçiler’le gezmeye başlar. Fakat bir gece eve gelmemesi ve Kadir’in onu metruk bir bina da zil zurna sarhoş bulması bardağı taşıran son damla olur. İrfan ise hayallerini gerçekleştirmenin tadını çıkartır. Hazırlık maçında yedekteyken oyuna girer ve son dakikada gol atarak takımını öne geçirir. İlk golünü ise Aysel ile kutlamak ister. Ona baş başa olacakları sürpriz bir gece hazırlar. Ancak gece hiç de umduğu gibi geçmez. Üstelik Aysel’den vazgeçmeyen, İrfan’a da kin besleyen Ethem ikisinin de peşindedir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

trans.gif

Kayıp Şehir
trans.gif

Tarih-Saat: 09.11.2012 22:30

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp Şehir” bu hafta da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; İrfan ilk maçının sonrasında kameralara söyledikleri ile Aysel’in kalbini sonunda kazanıyor. Ve, İrfan ile Aysel, geceyi birlikte başbaşa geçiriyor. Ethem’in, Sadık’ın kafasına silah dayayıp götürdüğünü gören İrfan, Kadir’den yardım ister. Ethem ise amacına ulaşır, Sadık’a yakınlık göstererek onu beladan kurtardığına inandırır. Abisi ile Ethem arasında kalan Sadık, Ethem’in yakınlığından etkilenir. Zeynep ile İsmail’in kaçtığı ortaya çıkar. Vahide ve İdris, soluğu Meryem’in kapısında alırlar. Ailelerinin yumuşayacağını düşünen İsmail ve Zeynep bir süre sonra geri dönerler. Meryem, ikisini de affetmezken, Vahideler düğün hazırlıklarına başlamak zorunda kalırlar. Ev sahibi kirayı ödeyemeyen Aysel’i kapının önüne koyar. Kendini affettirmeye kararlı olan İrfan, Aysel’in ev sahibinin karşısına dikilir. Kadir’in kendisini kız kardeşi gibi görmesini kabul edemeyen Zehra, iş yerindeki kutlama yemeğine katılmaktan vazgeçer. Sadık, İrfan’ın tüm uyarılarına rağmen, Apaçiler’den gözaltına alınan arkadaşını kurtarması için Ethem’e gider. İrfan ise ilk maçına çıkar. Maç sonrası kameralara söyledikleri ile sonunda Aysel’in kalbini kazanır. İrfan, geceyi Aysel’in evinde geçirir. Bunu anlayan Ethem, İrfan’ın mutluluğunu kursağında bırakır. İsmail ve Zeynep’in düğününe ise Meryem dışında bütün aile katılır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

trans.gif

Kayıp Şehir
trans.gif

trans.gif

Tarih-Saat: 16.11.2012 22:30

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp Şehir” bu hafta da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; İrfan’ın Aysel’e gösterdiği yakınlık, Meryem’i kuşkulandırır ve Meryem oğlunu yakın takibe alıyor. Vahide’nin söylediklerine daha fazla dayanamayan İsmail, isyan edip düğünü terk eder. Zeynep’in de onunla gitmesi skandala neden olur. Eğlenceyi yarıda bırakmak istemeyen Aysel, İrfan ile birlikte yeni evliler için alternatif bir kutlama organize eder. Kadir, tarafından zorla meyhaneye götürülen Meryem ise gecenin sürpriz gelişmesi karşısında çok şaşırır. Gece boyunca İrfan’ın Aysel’e gösterdiği yakınlık ise, Meryem’i kuşkulandırır ve oğlunu yakın takibe alır. Kuru temizlemede sürekli mesaiye kalmaları Kadir’in patronundan yeni bir düzenleme istemesine neden olur. Ancak hakkı olanı almaları gerekirken, Nur ona başka bir teklif ile gelir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Selma ile Zehra arasında ise Kadir yüzünden büyük çekişme yaşanır. Ethem’in takımı ile karşılaşacak olan İrfan, yedekte olduğunu öğrenince çok bozulur. Aysel, amcasından miras kaldığını öğrenir. Fakat bu eve yalnız gitmeye cesaret edemez ve İrfan’dan yardım ister. Hasta olan Apaçi üyesini kurtarmak isteyen Sadık, Ethem’den para ister. Ethem, işi yokuşa sürse de sonunda parayı verir ama karşılığında bir iyilik ister. İsmail Dede ise Hakan’ı da yanına alarak eski bir dosttu ziyarete gider. Fakat Dede yolu kaybedince ailede büyük panik yaşanır. Seher’le sık sık yolları kesişen Daniel, çalacağı partiye onu da davet eder. Annesinden zar zor izin alan Seher’i orada kötü bir sürpriz beklemektedir. Kurutemizlemede gece mesaiye kalan kızların başı derttedir. Zeynep, Kadir’den yardım ister.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bir zamanlar Salı gecelerimiz Yaprak Dökümü günü idi.
Şimdi ise Cuma gecelerimiz Kayıp Şehir günü-alkis
Heyooo

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

trans.gif

Kayıp Şehir
trans.gif

Tarih-Saat: 23.11.2012 22:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp Şehir” bu hafta da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; Kadir, İrfan’ın Aysel ile ilişkisini öğreniyor ve iki kardeş yüzden bozuşuyor. Hem İrfan’ı hem de Sadık’ı düştükleri belalardan kurtarmak isteyen Kadir, daha fazla dayanamıyor ve Aysel’in kapısına gidiyor. Tam zamanında gelen Kadir, hırsızlara kafa tutar. Hiç beklemedikleri bir anda Kadir’i karşılarında bulan adamlar önce şaşırır, sonra da ondan kurtulmaya çalışırlar. Zehra kendini Kadir’e siper eder. Aysel ile çalkantılı bir ilişki yaşayan İrfan, ona bir teklifte bulunur. Ancak aldığı cevap İrfan’ın beklediği cevap değildir. Seher’in haricinde, Kadir de İrfan’ın Aysel ile ilişkisini öğrenir. İki kardeş bu konu yüzünden bozuşurlar. İsmail ve Zeynep ise sonunda bir ev tutarlar. Ama ev Zeynep’in hiç içine sinmez. Furkan, ablasını ailesine karşı yumuşatmak için onunla konuşmaya gelir. Ethem, Sadık’tan iyiliğinin karşılığını ödemesini ister. Randevulaşırlar. Ondan bir emanet almasını ister. Bunun İrfan ile ilgili olduğunu tahmin eden Sadık yapmak istemez. Fakat Ethem onu fena köşeye sıkıştırır. Danielların partisinde Sadık’a yakalanan Seher, bütün aileden tepki görür. Özellikle de Meryem söyledikleri ile kalbini çok kırar. Dede İsmail ise eski bir tanıdığını bulmak için yine dışarı çıkar. Bu kez yanında Meryem de vardır. Hem İrfan’ı hem de Sadık’ı düştüğü beladan kurtarmak isteyen Kadir, daha fazla dayanamaz ve Aysel’in kapısına gider.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar