incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
Kayisilari cekirdeklerinden ayirip dograyin. Cekirdeklerini kirip iclerini alin. Bir siseye bütün malzemeyi (kayisi, kayisi cekirdeklerinin ici, cin ve kahverengi seker) koyup serin bir yerde muhafaza edin. 2 hafta sonra likörünüzü ikram edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
ALINTI
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- 500 gr. Sekerpare kayisi
- 70 cl Cin
- 1/2 su bardagi kayisi cekirdeklerinin ici
- 200 gr. kahverengi seker
Kayisilari cekirdeklerinden ayirip dograyin. Cekirdeklerini kirip iclerini alin. Bir siseye bütün malzemeyi (kayisi, kayisi cekirdeklerinin ici, cin ve kahverengi seker) koyup serin bir yerde muhafaza edin. 2 hafta sonra likörünüzü ikram edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
ALINTI