Kaynanadan Mektup

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Kaynanadan Mektup.

Pek sevgili oğlum ve evlendiğin o insan,

Size Mutlu tatiller dilerim ve benim için üzülmeyin.
Nefes alamadığım ve yemek yiyemediğim düşünülmezse iyi sayılırım.
Önemli olan hasta annenden binlerce mil uzakta iyi bir tatil geçirmen.
Son 10 liramı bu kartın içinde size gönderiyorum.
Umarım bunu torunlarım için harcarsın.
Tanrı biliyor, anneleri onlara hiç güzel birşey almıyor. Zavallılar.
Resimlerde çok zayıf görünüyorlar.
Canım oğlum, doğum günümdeki çiçekler için çok teşekkür ederim.
Onları buzdolabına koydum ki mezarım için taze kalsınlar.
Bu bana geçen hafta Büyükanne'yi gömdüğümüzü hatırlattı.
Biliyorum yıllar önce oldu, ama güzel bir cenaze töreni arzu ettiği için komşu Teyzenle birlikte kazıp çıkardık ve herşeyi yeniden yaptık.
Seni de davet etmek isterdim ama birlikte yaşadığın o kadın seni kesinlikle göndermezdi.
Bahse girerim guatr ameliyatımın kasedini de hiç seyretmemiştir, seyretti mi?
Neyse oğlum, artık yatağa sürünme vaktim geldi.
Bastonu geçen hafta soyguncuları kovalarken kaybettim, ama benim için üzülme.
Soğuğa da alışmaya başladım çünkü ısıtmamı kapattılar ama onlara minnettarım, çünkü yatağımın üstündeki don, ağrılarımı uyuşturuyor.
Neyse bana kesinlikle artık, bir daha para göndermeyi düşünme, çünkü her sene çıktığınız o pahalı aile tatilleri için sizin buna çok ihtiyacınız var.
Benim cici torunlarıma sevgilerimi ve adı her neyse o kadına, hani o siyah saç dipleri olan ve seni çığlık Çığlığa bagrımdan çalan o kadına da selamlarımı ilet.

Tekrar Mutlu tatiller dilerim. .

Sevgiler,

Annen ..

türkiz

Yeni Üye
Tepki
8
:kivir::kivir:Süper kaynanamın duygularına tercüman olmuş bir yazı desem şiir mi desem. Kaynanamın nefretini sanki anlatmış.Çok beğendim.Halbuki gelin onu oğlundan daha çok düşünüyordur.Örnek vereyim geçen gün eşime anneni kaç gündür aramıyorsun bir ara dedim.Ya ararım merak etme dedi.Sonra normalde gelmeyi düşünüyorum dediğinde şu zaman gel hem evdeyiz daha iyi olur deriz ertesi gün habersiz bizdedir.1 ay önce eşime gelicem dedi eşimde anne iyi bekliyoruz dedi o günden beri haber yok.Hala gelmedi.Anladım ki gel deyince gelmiyor gelme deyince geliyor.Artık hep gel diycem............:kivir::kivir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar