Öylede oluyor zaten @Simge_01
Kıskanclık araya girmemeli bence aile ilişkilerinde annede damatta gelinde eşit olursa düzen bozulmaz. sabır işi bunlar bende sabırsızım :nazo: nas olcak bilmiyorum :gul:
Öylede oluyor zaten @Simge_01
Kıskanclık araya girmemeli bence aile ilişkilerinde annede damatta gelinde eşit olursa düzen bozulmaz. sabır işi bunlar bende sabırsızım :nazo: nas olcak bilmiyorum :gul:
Hemen açıklayayım.Kız kardeşiniz veya erkek kardeşiniz varmı bilmiyorum ama farzedinki erkek kardeşiniz var ve gelininiz annenizi sevmiyor.Sanki kendi doğurmuş gibi sahipleniyor.Artık gerisini siz düşünün.Ben her olaya kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmamakla bakarım sevgili bitter_im.Sizde deneyin lütfen sonuçlarını görürsünüz
Önyargılar yüzünden sevilmez aynı şey gelin içinde geçerli iki tarafta birbirinin açıklarını aramaya kalkmasa yada üstün gelmeye çalışmasa bal gibi de geçinirler yeter ki geçinmeye gönülleri olsun
Ay bu gelin taktı bana he O gelin kaynana münazarasının 2.Perdesi de olsun azcık daha perişan edeyim sizi 4 gelin fındık kadar bana saldırdınız insaf be :gul:Sen beni sevmiyor musun şimdi
Ben hala hıncımı alamadım daha fazla veryansın etmek istiyorum ondan yetmedi bu süre bana Yapalımda alalım boyunuzun ölçüsünü Nkkondam
Şimdi seni seviyorum bu gerçeğide unutmamak gerek