Kaynananızın nasıl bir kaynana olmasını istersiniz

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
İlk konun hayırlı olsun Aysercim:hhhhhh:Ben kayınvalidemi görmedim ,evlenmeden önce rahmetli olmuş :(ama yaklaşık 10 sene sonra ben kayınvalide olurum sanırım ,bakalım nasıl bir kayınvalide olucaz:D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.819
Ayser ablam kayınvalidem olsana bakem ondan sora buraya yazarım şikayetlerimi :findik:

1. şikayetim kesin beni hergün dövüyo olurdu :gul:

OP
ayser

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Füreyanın dışında soruya cevap veren olmamış.
Yinede ilk konuma cevap yazdığınız için hepinizi sevgi ile kucaklarım

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
ayser abla ben anlayışlı ve sınırlarını bilen yeri geldiğinde bana fikir verebilecek yeri geldiğinde düşüncelerime saygı duyabilecek biri olsun isterdim.
Arkamdan konuşmasa da iyi olur -ciko:cokkomik:

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Aysercim konun hayırlı olsun.Nasıl kaynana isterdim? 29 yıllık kayınvalidem geçen yıl sizlere ömür.Hiç kötülüğünü görmedim iyiliğini de tabii.Kötülüğünü görmemiş olmakta bir iyilik bana göre.Biz resmiydik biraz daha samimi olabilirdi.Onun dışında olması gereken gibi bir kaynanaydı. Bu sorunun cevabını birlikte yaşayan gelin kaynana olarak sen verebilirsin.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla biraz kafa dengi olsaydı hayata bakışımız aynı olsaydı iyi olurdu:) Allah tan yakın değiliz sık görüşmüyoruz:eek:ys:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ayser abla konu açmışsın tebrik ediyorum -alkis hemen cevap yazıyorum :

Çoh esmer olmasın böyle çuhulata tenli. Kel olmasın kel kaynana sexy kaynana derler ama yalan. İsi gucu olmayan gelmesin. Dökülen insan gelmesin. Kaşlı - gözlü olsun. Döşü kıllı olsun. Ama yorgan gibim değil. Christian Troy tarzı olsun.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
benide kızlarının yerine koyup onlara davrandığı gibi davranmasını isterdim:uzgun:annem gibi bir kaynana olsaydı ..annem bizim gelinle anne kız gibi çok imreniyorum onlara doğrusu..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar