Kayserili 3 çocuk için inanılmaz iddia

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kayseri-cocuk.jpg

Kayserili 3 çocuk için inanılmaz iddia

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde, geçen yıl 21 Eylül'de Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü şeker toplamaya çıktıktan sonra ortadan kaybolan 3 çocuk için inanılmaz bir iddia ortaya atıldı.

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde, geçen yıl 21 Eylül'de Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü şeker toplamaya çıktıktan sonra ortadan kaybolan 3 çocuk için inanılmaz bir iddia ortaya atıldı
Kayseri'de geçen yıl Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü şeker toplamak için evlerinden ayrılan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ve 6 yaşındaki kardeşi Dilruba Tekin ile aynı sitede oturan 11 yaşındaki Türkan Ay'dan bir yılı aşkın bir süredir haber alınamıyor.
Çocukları arama çalışması devam ederken dün Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir ihbar mektubu ulaştı. Aranan çocukların, organları alındıktan sonra Fırat Nehri’ne atıldığının iddia edildiği mektup üzerine geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Esrarengiz mektubun, kaçırılma olayının görgü tanığı olduğunu söyleyen ve şu anda cezaevinde bulunan Kayserili bir mahkum tarafından yazıldığı öğrenildi.
KAYSERİ'YE GÖNDERMEK İSTEDİ
Sivas'ta oturan Fırat Yıldız, arkadaşı Ramazan Utuş'u da alarak cezaevinde yatan ağabeyi Hamdi Yıldız'ı görmek için geçen hafta Sivas E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, açık görüşe gitti.
Açık görüş sırasında Fırat Yıldız'ın yanına yaklaşan bir mahkum, “Sana bir mektup versem Kayseri'ye yollar mısın?” diye sordu. Mektubu alan Fırat Yıldız mektubu postaya vermeden önce merak ederek arkadaşıyla birlikte açıp okudu. Okudukları karşısında şaşkına dönen Yıldız, mektubu alarak Cumhuriyet Savcılığı'na gitti. Mektubun incelenmesinin ardından Fırat Yıldız ve Ramazan Utuş'un ifadelerini alan savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.
MEKTUPTA NE YAZIYOR?
Kapalı cezavinde ‘cinayet’ten ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Kayserili bir mahkumun, ‘Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne diye başlayan mektup şöyle devam ediyor: ‘Ben uzun süredir Sivas Cezaevi’nde hapis yatan biriyim.
Çektiğim vicdan azabı yüzünden artık uyku uyuyamıyorum. Benim cezaevinden çıkmam da artık imkansız. Bu nedenle çektiğim vicdan azabından kurtulmak istiyorum. Kayseri’de geçen yıl kaybolan 3 çocuk, 3 kişi tarafından kaçırılmış ve iç organları alındıktan sonra cesetleri Fırat Nehri’ne atılmıştır.’
Cumhuriyet Savcılığı’nın mektupta kimliğini belirtmeyen mahkumun tespiti için çalışma yaptığı öğrenildi.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Offf Allah´im ailesi 1 yildir haber alamadiklari icin yikilmis, bu haberle dahada kötü olmuslardir. Rabbim yardimcilari olsun.

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
kimin ne hakkı var yaa.nasıl kıyılır ya rabbim bu masumlara.allahım sabır ver,evlatlarımız sana emanet:aglayan::aglayan::aglayan:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Çok acı :sim3:

Hangi vicdansız kıyabilir bu masum çocuklara ya :(

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
maalesef öyle vicdansızlar çok :sinifsinif: hepimizin çocukları allaha emanet olsun,allah hiçbirimizi kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
çok üzüldüm bu habere ya ama belliydi o kadar aramaya yaşıyo filan olsa bulunurlardı yazık değil mi ya ne vicdansız insanlar var:sim3:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
eeeeeeeee bu adam nerden biliyor peki ?
ömür boyu hapis yatacak vicdan azabı çekiyor o zaman
bu adam bu çocukların babalarının kan davalısı yani düşmanı olmasın
bu yaptırtmasın ?benim düşüncem

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ya şunu anlamıyorum şimdi organları alabilmek için bir hastane ortamı gerekli çünkü ameliyat yapılarak alınıyor hadi diyelim hastanede alındı ne diye cesetleri nehre atsınlar başka türlü yok ederler ya bende varya dedektif gibi hissettim kendimi. Allah sabır versin çok zor bir durum:(

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Allah ailelerine sabır versin ne korkunç bir olay.Anlayamyorum bunu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar