Kekikli et kavurma altı pilavvvvvvv

gül gazeli

Daimi Üye
Katılım
28 Ekim 2010
Mesajlar
1.049
Tepki
1.321
Puan
113
Konum
türkiye
15myz2w.jpg


bu akşam yapmıştım yetiştiremedim siteye.önce et haşlanır.daha sonra sıvıyağ tuz kekik ilavesiyle güzelce kavrulur.sade pirinç pilavı pişirilir.tepsi yada herhangi bir kap elle ıslatılıp önce et koyulup ardından et bastırark koyulur
ters çevrilip karabiber ekilerek servis yapılır.istenirse üzeri turşu soğan domates gibi süslemelerle zenginleştirilir
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
Ellerine sağlık. Süper gözküküyor
 

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.106
Tepki
83.495
Puan
113
Konum
İstanbul
Lezzetli birşeye benziyor denemek lazım :catalbicak: eline sağlık...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst