Kendi ölüm iksirini hazırladı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Kendi ölüm iksirini hazırladı

Anestezi hemşiresi, hastanenin ameliyathanesinde ölü bulundu

559332_detay.jpg

Müslim SARIYAR/AHT

Bahçelievler Mahmutbey Caddesi'nde bulunan bir özel hastanenin ameliyathane bölümüne dün akşam 17.00 sıralarında giren personel, 20 yaşındaki anestezi hemşiresi Nazlı Aksu'nun cesedi ile karşılaştı. Personelin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, genç kızın ölümünü şüpheli bularak olay yeri inceleme ekiplerine konuyu bildirdi. Olay yerine gelen uzman ekipler, yaptıkları incelemede genç kızın hazırladığı çok miktardaki kas gevşetici özelliği olan ilaçlardan bir karışım yaparak koluna enjekte ederek intihar ettiğini tespit etti.

HIZLI ÖLÜM

7 ay önce hastanede çalışmaya başlayan genç hemşirenin, vücuduna enjekte ettiği ilacın ağrısız ve hızlı bir şekilde ölüme yol açtığı belirtildi. Ameliyathanelerde kullanılan ilaçların bulunduğu dolabın sorumlusu olduğu öğrenilen Nazlı Aksu'nun, geride herhangi bir not bırakmadığı anlaşıldı. Aksu'nun cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HAYAT DOLUYDU

Kısa sürede hastane çalışanlarına kendini sevdiren hemşirenin ölümüne inanamayan mesai arkadaşları, gözyaşlarını tutamadı. Genç kızın hayat dolu, esprili bir insan olduğunu söyleyen arkadaşları, "Kısa bir süre önce ailesiyle küçük bir problem yaşadı. Bu yüzden birkaç gün hemşire arkadaşlarının evinde kaldı. İntihar etmeden önce de morali çok iyiydi. Her zamanki gibi güleryüzlüydü ve çevresindekilerle şakalaşıyordu" diye konuştu.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Allah kimseyi böyle bir durumla başbaşa bırakmasın

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
kim bilir ne derdi vardı zavallımın allah rahmet eylesin
keşke ilknur dediğin gibi bizi tanısaydı üyemiz olsaydı hayata bağlardık :mendil:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
yazik yaaaaa daha 20 yasinda ne olursa olsun degmez :sim3::sim3:

G

guzelcem

Misafir
ALLAH AFFETSİN yazık olmuş kimbilir ne sorunu vardı kızı kim bu duruma getirdi:(

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ya ne oluyor ya intiharlar niye bu kadar çoğaldı ben korkmaya başladım.Daha hayata yeni adım atmış önünde ne günler varken niye.

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
insanlar bir anlık hırs öfke ile boşlukta kalıp canına kıyıyorlar yazııık daha çook genç rabbim affetsiin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar