Kendinzi günlük hayatta sosyal biri olarak tanımlıyor musunuz?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Fazla sosyal değilizdir maalesef. İş ve ev arasında yorulduğumuzdan dolayı sosyalleşmek zor oluyor. Özellikle kış aylarında. Yazları hava geç karardığı için daha çok yapacak şey buluyoruz.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
işten eveeeee evden işeeee bazen arkadaşlarla toplanırız filan yinede sosyalim diyemem melesef

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ben ortası diyebilirim.. ev-iş arasında gidip geliyorum ama mutlaka hafta sonları eşimle bir yerlere gideriz, arkadaşlarla faaliyet yapmaya çalışırız... elimden geldiğince aktif olmaya gayret ediyorum.. -hmm

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sosyal sayılmam arkadaşlarla arada görüşürüz
haftasonu ailece gezeriz
öyle bir takım dernek kuruluş falan üye değilim
insanlarla iç içe değilim
iş güç aile arkadaş arasında geçiyor hayatım
ama bu yorgunluk yetiyor şimdilik

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
spor ve evlılık oncesı ful aktıf bırıydım gece 3 4 lere kadar dısarda
arkadaslarıyla kız kıza sehır dısında tatıl yapan bırıyıdm
evlendıkten sonra herkes sasırsı bana ev asıgı oldum esım zorla evden cıkarı bazen
heğ evde oluyum -hmm ıstıyorum spora baslayıncada zatı ıyıce kapandım eve
ama artık eskı halıme donme vaktı -kop

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
okuldan eve evden okula arada arkadaşlarla buluşma arada sevgiliye vakit ayırma okadarcık:dertli: ama evlenince evde oturmam:huhuu:-ciko

H

Hera

Misafir
fazalsıyla sosyalim sanırım her yerde herkesle iletişime geçerim sıcak kanlıyım zaten gezmeğide çok seviyorum çalışan bir kadın da olmadığım için kısıtlı zamana sahip değilim özgürüm..

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
çok fazla sosyal değilim...evimi daha çok seviyorum ama yeri geldikçe sevdiğim kafa dengi insanlarla arkadaşlarımla görüşürüm...çok sosyal yaşamak yorar beni ne sosyal ne asosyal ORTAYOLSOSYALİM BENN:hihi:

Tepki
34
Ben çalışmadığım halde hiç sosyal biri değilim gerçi boş durmayıda asla sevmem ama kendime yetebilen bir yapım var .Birtek anem olsun bana bişey olmaz hesabı :1:yazın annemde kışın evimdeyimdir Yani ben galiba ASOSYAL BİRİYİM :sim3:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
off offf tipik başakım işte bana ev olsun başka şey istemem ama deniz ve yeşillik yerde piknik yapmaya bayılırım bana ben yeterim bazen de insanlara karışıp sosyal olmak isterim her zaman değil arada sırada sanırım çok konuşmayı sevmiyorum yada iletişimim pek iyi değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar