Keşke evlenmeseydim dediğiniz anlar oldu mu?

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Keşke evlenmeseydim dediğiniz anlar oldu mu hiç? Ben evli olmadığım için bir cevap yazamayacağım ama çevremdeki bir çok insandan duyduğuma göre bazen böyle diyebiliyormuş insan...Sizce ?

IRMAK

Üye
Tepki
35
demeyen yoktur ama nedenli ama nedensiz herkez demiştir bence bunu....şükür allah şimdiye kadar 1 kez dedim bunu ondada eşimin annesi yüzünden tartışmıştık allahtan çabuk atlatmıştık...

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
ben çok dedim,eşim sağolsun çok sinirli bi yapısı var.sinirlenince gözü kimseyi görmüyo.ya nerden buldum da evlendim die ağladığım çok oldu:( ama çok seviyorum eşimi:)

OP
I

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
dedım cnm evet keşke evlenmeseydım ama neden dedım çünkü yaşım küçüktü bu yuzden 18 yaşındaydım

18 Yaşındamı :eek: bayağı küçükmüşsün sen ablam ya :( tam benim yaşımda yani :( Olsun bencede insanlar arada bir öyle dönemler geçiriyorlar sabretmek lazım :)

G

guzelcem

Misafir
keşke evlenmeseydim dediğim oldu ama bir kez dedim. oda bana zor geldiği için evliliğin şartları olumlu olumsuz yanları beni çok sarsdığı için. çok şükür iyiyiz. ALLAHIM bir daha dedirtmesin.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
evet cnm oylede daha hayatı yenı tanıyorsun hemen evlenıyorsun cocuksuydum ben cok baya yıllar zorlandım tabı eşimde birazdaha anlayışlı olsaydı bana karşı belkıde demezdım oyle

OP
I

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Ya zaten böyle demek sorun değilki? Mühim olan neden dediğinin sebebidir bence...Ama bunları aşmışsınızdır umarım.:)

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Çok ama bitirmek istediğim zaman hep melek oldu eşim onunla mücadele etmekten yoruldum.:panter:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yemek yaparken, ütü yaparken:kptmya:

Birde eşimle tartıştığımzda:D:D

zer

Aktif Üye
Tepki
125
evlendikden 2 ay sonra demisdim esim beni hic disari cikarmiyordu diye :) simdise gülüyorum
cünkü esimin gercekten zamani yoktu. tek biz degil erkeklerinde evlilige alismasi zaman ala bilir.

suan 1 bucuk senelik evliyim ve tek diye bildigim sey ALLAHIMA SÜKÜR IYIKI EVLEMISIM

hayall

Daimi Üye
Tepki
269
iki kere çok kötü tartışmıştık ozaman dedim artık her gece Allah'a şükrederek uyuyorum tartışma olmuyormu ufak tefek oluyor ama mutluyuz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar