Rüya
Daimi Üye
Uğur Dündar, tartışma boyunca Melih Gökçek'i sık sık uyardı.
Star TV’deki canlı yayında taraflar birbirleri ile ilgili iddialara yanıt verirken tansiyon sık sık yükseldi.
Star TV’nin Ankara stüdyolarında yayınlanan ve yaklaşık 90 dakika süren canlı yayında tarafların programın ilerlemesine paralel olarak sinirlendikleri görülürken, Uğur Dündar, Melih Gökçek’i birkaç kez ses tonu ile ilgili olarak uyardı. Uğur Dündar’ın da program esnasında sinirlendiği ve kimi zaman ses tonunu yükselttiği görüldü.
Tartışma esnasında Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını sık sık bölmesi üzerine Dündar, Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına izin vermesi için birkaç kez ricada bulundu.
Gökçek'in, tavrını sürdürmesi üzerine ise Dündar, "Sayın seyirciler dikkatle izliyorsunuz. Elimden geldiğince adil yönetim göstermeye gayret ediyorum. Sayın Gökçek farklı yapıda konuşuyor. İki tarafa da aynı süreyi göstererek tamamlamaya kararlıyım” dedi.
Dündar rejiden Gökçek'in sesini yayından kesmemelerini isteyerek Gökçek’i "Size şunu hatırlatmak zorunayım. Bir kişi, televizyon tartışmasında yüksek sesle, saldırgan üslupla konuşursa seyirci onu vicdanında mahkum eder" şeklinde uyardı.
Uğur Dündar, programda Gökçek'in tavrını sürdürmeye devam etmesi ve Kılıçdaroğlu'nun da Gökçek'in hakkında dile getirdiği iddiaları aynı anda yanıtlamaya çalışması üzerine, "Burası yargı makamı değil. Kimseyi suçlu ilan etme hakkına sahip değiliz. Burada bulunmayan ve suçlanan ilgililerden özür diliyorum. Elimizden geldiğince cevap haklarını yansıtmaya çalışacağız. Takdirin halkımızın sağduyusu tarafından verileceğine inanıyorum" dedi ve tartışmayı sona erdirdi.