Kilo alamıyorum:(

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
Sağlık konusunda herşeyim mükemmel.Hiçbir sağlık sorunum yok. Lakin kilo almamam içinde bir neden yok ama alamıyorum :acep: Doğal olarak göğüslerimde küçücük kaldı napmalıyım? 1.67 boyundayım 49 kilodayım. 5-6 kilo alsam sorunum kalmayacak ama alamıyorum. :iyyyy:

balböceği

Daimi Üye
Tepki
386
bir zamanlar aynı durumu bende yaşıyodum sürekli yiyorum ama niye kilo alamıyorum diye çok takıyodum takmayı bırakmadan alamazsın kilo oluruna bırak takıntı yapmayı bırakırsan alırsın :)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Tatlım ne desem bilemedim ... Okul yıllarında bende çok zayıftım.Okadar çok yerdimki birtürlü kilo alamazdım.Üniversite bitti.5-6 ay evde kaldım.O süre zarfında yavaş yavaş kilo almaya başladım.İşe başladım,nişanlandım yine almaya devam,evlendim,çocuğum oldu derken şimdide 3 kilo versem diyorum.

Kafana takma.Zamanı gelince sende kilo alırsın inanıyorum buna.Hiçbir sağlık sorunun yokmuş.Önemli olan bu bence.Kilolar alınıp veriliyor

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Şanslı bünyelerden birisin demek canım keşke benimde böyle bir sorunum olsaydı kilo almamak negüzel olurdu:utan:
Ama bir arkadaşım vardı canım oda aynı senin gibi kilo alamıyordu ve doktoru ona bebe büskivisi ye demişdi kilo alsın diye işe yaradımı evet azda olsa almışdı kilo:huhuu:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
şanslısın bu konuda biz para ödüyoruz zayıflamak için bol bol pekmez ye bal ye hamur işleri bak nasıl kilo alıyorsun

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Ben kilo almak için diyetisyene gidiyorum canım tam listemi veremem sana uymaz belki temel şeyleri söyleyeyim sabahları mutlaka 1 yemek kaşığı pekmez yada 1 tatlı kaş. bal yada reçel veriyor haftada en az 3 kere yumurta çay yerine taze meyvesuyu (2 porsiyon meyve yerine geçiyor çünkü) ara öğünde 10 fındık ve 2 kuru incir (incirin kalorisi çok yüksekmiş çünkü) yada 4 kuru kayısı aslında çok problem ediyorsan diyetisyene görün sana uygun liste hazırlasın bence...

Hazır şeylere fazla yüklenme kilo alayım derken şekerin kolesterolün vs. bozulmasın :)

OP
htc_

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
Sağlığım yernde ama psikolojim hiç değil, çevrendekiler alıştı söylenmeyi braktı, kayınvalidem her görüşünde kilo al kızım, nişanlımda aynı, ben dinlemiyorum onları ama göğüslerimi problem ediyorum bende 75 beden sütyeni bile zor dolduruyo yeri gelio bazı sütyenleri hiç doldurmuyo. Doktor genetik diyo,:ates: Ama hepinize çok teşekkür ederim söylediklerini kulak arkası etmicem, tavsiyelerinize uyucam, beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim:utan::huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar